Hunde latex legetøj

Hos Dyreverdenen finder du altid et stort udvalg af hundelegetøj lavet i latex, vinyl eller gummi. De fleste af dem har sjove pivelyde til at gøre legen mere sjov. De fleste hunde ville elske dem.

Stort udvalg af latex legetøj til hunde

Hos os finder du et stort og bredt udvalg af latex, vinyl og gummi legetøj til hunde, de sikre timevis af sjov for din hund især ofte grundet den larmende pivelyd. Et latex legetøj er en gammel klassisker, som fås i mange forskellige farver, former og typer. De fås lige fra sjove burgere, til sutter og bolde. De er egnet til hunde i alle størrelser og aldre.

Vinyl legetøj til alle aldre af hunde

Vinyl legetøj til hunde er lige som latex legetøjet, til hunde i alle størrelser og aldre, de sikre timevis af sjov for din hund. Den eneste ulempe er dog den ofte larmende pivelyd.

Gummi hundelegetøj

Gummilegetøj er normalt mere holdbart end latex eller vinyl legetøj, men det koster ofte også mere, der findes gummi hundelegetøj af naturgummi og mange andre former for gummi, nogle mere bidestærke end andre.

Hundelegetøj med pivelyd

Ved latex hundelegetøj, vinyl hundelegetøj og gummi legetøj til hunde, ville du meget ofte opleve der er pivelyd inden i, for at sikre at din hund eller hvalp, finder legetøjet mere sjovt. Nogle hunde kan hygge sig i timevis.

Billigt hundelegetøj

Latex og vinyl legetøj til hunde, er ofte billigt, dette er grundet materialet og hvad det kræver at lave dem, derfor ville du ofte finde dem langt nede i pris i forhold til meget andet legetøj til hunde eller hvalpe. Pas dog på at din hund eller ødelægger legetøjet og spiser det. Derfor bør du altid holde øje med din hund, mens den leger.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?