Stort udvalg i:

Plejemidler & hygiejne

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af forskellige hygiejne og plejemidler til hunde. Du alt som blandt andet Hundeshampoo, hundeposer, hundekraver, løbetidsbukser, neglesakse, lakseolie og meget mere.

Rabat 30%
KovaLine Fur Balsam - 500ml
Rabat 30%
KovaLine Fur Balsam - 200ml
Rabat 70%
B&B Tryllestøv
Rabat 30%
Adaptil Junior Halsbånd
Rabat 30%
KovaLine Universal Salve - 100ml
Rabat 30%
KovaLine Plejeblanding - 200ml
« 1 ...

Stort udvalg af plejemidler til hunde

Du finder et bredt udvalg af mange forskellige former for plejemidler til hunde, mange af den kan sikre en god hunde hygiejne, sikre dem vis de er kommet til skade eller generelt pleje din hund.

Hundeshampoo

Vi har hundeshampoo fra mange af de mest populære mærker som blandt andet Kw, B&B, Nobby, Pet Head mm. Fælles for dem alle er at de kan sikre en god hunde hygiejne, vis din hund skulle trænge til en bad. Eller vis du skal skylle hunden efter den har rullet sig i noget ulækkert. Det er vigtigt at bruge en hunde venlig shampoo, og ikke din egen menneske shampoo.

Hundeposer

Vi har utrolig mange forskellige hundeposer og dispensere til hundeposer, på den måde sikre vi at du kan finde lige den rigtige størrelser, design eller farve, til når du skal fjerne din hunds efterladenskaber på gåturen.

Hundekrave

En hundekrave kan være en god ide, vis hunden ikke må slikke sig i et sår i en periode efter i fx. har været til dyrlægen eller lign. En hund ville nemlig ved instinkt slikke i såret for at forsøge at rense dette, det er dog ikke altid særlig smart, vis hunden er syet eller lign. Derfor kan en hundekrave være meget effektivt, og skåne hunden, det er dog ikke alle hunde som er vilde med den. Vores hundekrave fra Trixie er med en skånsom krave som både er mere behagelig for hunden mens også sikre omgivelserne bedre.

Løbetidsbukser til hunde

Det er ikke alle hunde som ordenligt ryder op efter sig under løbetid, derfor kan løbetidsbukser til hunde være en god ide, de sikre nemlig at der kan side et trussebind og tage alt blodet. I langt de fleste bukser, kan hunden stadig slikke sig for at holde sig naturligt ren, du slipper dog for blod pletterne på gulvet.

Hunde mundkurve

En hunde mundkurv i stof fra Trixie, kan sikre din hund sikkert kan komme til dyrlægen, eller andre mindre ture uden problemer. Dette er effektivt ved en meget gående usikker hund, eller en aggressiv hund.

Hunde beskyttelsesstøvler

Ved at bruge beskyttelsessstøvler til din hund, reducerer du risikoen for at få infektion i sår på hundens poter og hjælper på helings processen på hundens poter, da du sikre sårene mod urenheder på især gåturen. De fås i flere forskellige former og typer og sikre at hunden kan komme på selv længere gåture, men stadig være sikker.

Hunde neglesakse

Med din egen hunde neglesaks kan du effektivt og nemt klippe din hunds negle, på den måde spare du en tur til fx. dyrlægen blot for dette. Du skal blot sikre dig du ikke klipper for langt ned, en neglefil kan også være utrolig effektivt efterfølgende. Og skulle uheldet være ude, kan vi anbefale Kw klip stop.

Hunde tandpasta

Hunde tandpasta kan sikre at din hund har en god ånde, samtidig med den hjælper på at gjerne plak og tandsten hos hunden, på den måde kan du slippe for dårlige tænder hos hunden i dens senior liv. Dette kan i sidste ende spare dig for rigtig mange penge.

Flåtbeskyttelse til hunde

Flåter er aldrig sjove, slet ikke på sit kæledyr, derfor finder du et bredt udvalg af mange forskellige flåtmidler, og er uheldet ude kan et flåt koben eller lign. være en utrolig god ide at have liggende både derhjemme, i bilen eller i sin pung.

Hunde Bandage

Vis du ikke har et førstehjælps sæt til din hund, kan det være en ide at have det mest basale liggende klar, til vis uheldet skulle ske på turen eller derhjemme. Der kan hunde bandage være en fornuftig ide at have, på den måde sikre du hurtigt at hunden ikke forblæder eller suger flere bakterier ind i såret.

Har din hund maveproblemer?

Vis din hund skulle ende med at have maveproblemer som diarre eller hård mave, kan du ved hjælp af zoolac propaste eller Zoolac multipaste hurtigt og let få etableret, afbalanceret og opretholdt din hunds bakterieflora i mave- og tarnsystemet, og derved få fjernet problemet og forebygge mod dette. Zoolac er en unig pasta som er lavet på naturlige ingredienser til at sikre hunde mod dårlig mave.

Hunde solcream

Solcream til hunde kan være en meget god ide til nogle hunde, da selv hunde kan blive solbrændte, især på deres snuder kan det være fornuftigt med solcream.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?