Ferplast

Hos Dyreverdenen forhandler vi mange af de populære og innovative Ferplast produkter til hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle. Især deres yderst praktiske og gode gnaverbure til blandt andet marsvin og hamstere, ville du finde mange af hos os.

Derfor er Ferplast produkterne så gode

Grunden til at Ferplast har så gode løsninger i deres produkter til kæledyr er enkel. De invetere utrolig mange penge i forskning og udersøgelse af avanceret teknologi, for at sikre nogle af de bedste produkter til hunde, katte, fugle, kaniner, gnavere mm. Oprinelig er Ferplast en virksomhed fra det nordøstlige Italien, men igennem årene har de fået produktionssteder i Ukraine og Slovakiet også. De beskæftiger omkring 1000 anstatte og deres omkring 2000 produkter sælges i 80 forskellige lande. Ferplast har eksisteret i over 50 år. (Grundlagt i 1966)

Stort udvalg af gnaverbure i plast

Hos os finder du et stort udvalg af plast bure til gnavere fra Ferplast, de er perfekte til blandt andet marsvin, hamstere, mus, rotter mm. Fordelen ved Ferplast gnaverbure er edn gode solide kvalitet og ofte deres plastik sider, så din hamster ikke gnaver i metal tremmer. Burene sikre samtidig du ofte har det mest grundlæggende til din nye gnaver, og massere af sjov til den.

Burene til hamstere, marsvin mm. er også med gode drikkeflasker, en madskål eller forskelligt udstyr som sjove tunneler, plastforme, huse til det perfekte gememsted eller et løbehjul

Hamsterbure i den rigtige størrelser

Hos os finder du altid et gnaverbur som passer ordenligt til en guldhamster eller dværghamser, vi har faktisk skrevet inde under burene, hvad de passer til. Dette er for at sikre din hamster, har den anbefale størrelse som Dansk hamster forening anbefaler.

De fleste gnavere er aktive dyr

De fleste gnavere, som blandt andet hamstere, er aktive dyr. De elsker at kunne bevæge sig, grave tunneler, løbe i et løbehjul og generelt være aktive, ofte elsker de også tunneler

Få dine Ferplast produkter leveret

Ved at købe dine Ferplast produkter hos os, kan du handle direkte i vores lokale dyrehandel i Herfølge, eller du kan handle online i ro og fred. Her kan du hurtigt opnå fri fragt til nærmeste GLS pakkeshop, eller du kan vælge at få dine nye produkter leveret til din arbejdsplads eller direkte hjem til din hovede dør med GLS. Vi levere indenfor få hverdage. Du er samtidig velkommen til at kontakte os ved tvivl omkring vores produkter.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?