Hund på tur

Hos DyreVerdenen finder vi det altid vigtigt at have det rigtige til hunde turen, lige meget om i bare skal ud og få, løbe en tur med hunden, køre en tur med hunden eller lige gyldig hvor i skal hen på tur med hunden. Så finder du altid et stort udvalg af tilbehør til turen.

« 1

Til hunde turen har vi produkter lige fra.

Godbidstasker, lyshalsbånd, rejse skåle, løbe bælter, sikkerheds seler, tægetange, gps halsbånd, førstehjælps kit, prutposer, vandflasker, legetøj, gårdkæder, jordspyd og meget mere til din turen lige præcis med din hund.

GPS tracker til hunde der løber væk

En GPS tracker fra fx. Tractive sikre du altid kan finde din hund igen, vis denne har tildens til at stikke af på gåturen eller i haven, ved hjælp af appen på din smartphone finder du hurtigt og nemt din hund igen, på et livekort. En gps tracker til hundehalsbånden kan derfor være en god investering.

Lys & lygter til hunde

I de mørke tider kan det være en rigtig god ide på turen med hunden at have noget lys på dig selv og hunden, dette skaber synlighed over for andre i traffiken og i bliver med god sansynlighed set af alle, dette sikre i undgår at blive kørt ned eller lign. Der findens mange forskellige typer af lys & lygter til hunde, de mest populære er lyshalsbånd til hunde, ellers findes der forskellige lys der kan sættes i halsbånden, på selen, på snoren eller på dig selv.

Lommelygte med prutposer

Den populære lommelygte fra Trixie med indbygget hundepose beholder, sikre du i de mørke tider altid kan se noge mens du samler din hunds efterladenskaber op.

Cykelkurve til hunde

En cykelkurv til hunden sikre du nemt og enkelt kan have din lille hvalp eller mindre hund med på cykel turen, mange hunde elsker faktisk at sidde i deres cykelkurv, da de kan opleve en masse spændende mens i cykler.

Bæretasker til hunde

En bæretaske sikre den lille hund kan komme med overalt, uden at blive trådt på. Det kan også være en lille hvalp, som har behov for et hvil på gåturen, eller vis i skal med det offentlige kan du nemt og enkelt bruge en bæretaske til din hvalp eller voksne lille hund.

Håndklæder til hunde

Ved at have et håndklæde til hunde med på turen, sikre du at du altid kan tørre din hund grundigt inden den kommer ind i bilen igen, dette kan være efter en svømmetur eller bare en regnfuld gåtur i skoven. At have et håndklæde til hunden i bilen, er derfor altid praktisk.

Den bedste godbidstaske

Den bedste godbistaske til gåturen er smag og behag, du skal gøre op med dig selv hvad du har behov for af plads, type af åbning mm. Formålet med en godbidstaske er nemlig at gøre det nemt for dig og hurtigt at belønne din hund på gå turen, trænings turen osv.

Hundepose holdere

Det er altid nemmere at have en hundepose holder, den sikre du altid har nye hundeposer lige ved hånden, som du hurtigt og nemt har adgang til, på samme tid undgå du at få lavet huller eller andet i dem ved ikke at have dem læggende direkte i lommen. En hundepose holder sikre gode hundeposer.

Drikkeflasker & skåle til turen

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af forskellige drikkeflasker i forskellige typer, farver og størrelser, fælles for dem alle er de sikre nemt vand på turen med hunden. Du finder også de populære foldbare vandskåle eller madskåle til hunde her, de fås også i mange forskellige farver, størrelser og designs.

Og meget mere

Vi har så mange forskellige produkter til hund på tur kategorien at alt ikke er nænvt her, du finder blandt andet også transporttasker, rejsetasker, køreseler, løbesnore og mange flere lækre produkter fra nogle af de bedste mærker inden for hund på tur.

Billige tur produkter til hunde

Ved at købe dine tur produkter til din hund(e) hos os, sikre vi kvalitets produkter til billige priser, vi har samtidig et bredt udvalg af mange forskellige populære produkter og mærker. De kan købes online eller direkte i vores fyiske butik.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?