Mr. Johnson´s

Mr. johnson's foder til kaniner, marsvin, hamstere mm.

Mr. Johnson´s levere kvalitets foder til smådyr. Alt foderet fås i mange forskellige størrelser, og er igennem over 100 års erfaring nøje tilpasset lige præcis dit kæledyr. Foderet er produceret i England.

Om Mr. johnson's

Over 100 års erfaring og ekspertise er brugt til at producere det bedste foder til dine kaniner og gnavere, og de elsker det. Virksomheden er en familie virksomhed der har kørt igennem flere generationer i England.

Mr. johnson's kaninfoder

Kaninfoderet fås i flere versioner og i flere forskellige størrelser. Der er kaninfoder til de voksne kaniner, til dværgkaniner og til junior kaniner. Samt du finder kaninfoder med forskellige lækre smage hos os. Husk altid høet er omkring 80% af en kanins daglige mængde mad.

Mr. johnson's marsvinefoder

Marsvinefoderet er lækkert og noget de fleste marsvin ville elske. Foderet til marsvin fås i 2 forskellige versioner som fås i flere forskellige størrelser.

Der findes en advance version som er et komplet marsvinefoder i piller, med Verm-X urteblanding, BIO-Moss til at sikre tarmsystemet, lugtkontrol, glucoamin og helt uden kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler. Samt god mængde C-vitamin

Supreme marsvinefoder er en mix foder. Sundt og nærende foder blanding til marsvin, lavet af ærteflager, korn, græs mm. Foderet indeholder ekstra C-vitamin

Udover mad er det vigtigt med frisk ubegrænset hø , vand og lidt friske grøntsager.

Mr. johnson's Hamsterfoder

Hamsterfoderet er også egnet til ørkenrotter. Foderet fås i to versioner advance eller supreme.

Advance hamsterfoderet er et fuldfoder til dværghamstere, guldhamstere og ørkenrotter. lavet i hele piller, dette skal sikre at der undgårs selektiv spisning, foderet indeholder en høj mængde protein, det indeholder Verm-x som er en 100% naturlige urteblanding. Foderet styrker bakteriefloran i tarmsystemet og indeholder ingen kunstige farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Supreme hamsterfoderet er et fuldfoder til dværghamstere, guldhamstere og ørkenrotter. Foderet er en fiberrigt og sundt nærende foder, lavet af korn, frugter, grøntsager, frø, nødder og melorme.

Mr. johnson's rotte- & musefoder

Fuldfoder til rotter og mus, som fås i en advance og en supreme version, begge er lækre fodere de fleste mus og rotter ville elske.

Køb Mr. johnson's foder online

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af foder fra Mr. Johnsons, et kvaliets foder til smådyr. Det kan købes direkte i vores butik eller online her på vores webshop. Priserne er ens. Ved at købe foderet online kan du få det leveret indenfor få hverdage med GLS, til en valgfri pakkeshop, til din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.

Mr. johnson's foder på tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook og vær den værste til at høre vis produkterne kommer på tilbud.

Billigt Mr. johnson's foder

Vores billige og helt fair priser på foderet, sikre alle har råd til et ordenligt foder til de fleste typer af gnavere og andre smådyr.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?