Stort udvalg i:

Hunde sommer

Hos Dyreverdenen finder du en masse produkter til at sikre en perfekt sommer for dig og din hund. Vi har blandt andet kølemåtter, køleveste, kølehalsbånd, hundepools, hunde venlige sæbebobler, hunde vandlegetøj, hundeis, hunde legetøj, hunde solcream og meget mere til en perfekt hundesommer.

Active Canis Kølende Skål
« 1

Stort udvalg af produkter til den varme hunde sommer

Hos os finder du altid et stort udvalg af produkter, som er perfekt egnet til at give den mest perfekte sommer med din hund(e). Fælles for dem alle er at de er bedst egnet til at nedkøle eller bruge mens det er tørvejr og varmt, de skal sikre at din hund nyder de varme svedige dage.

Kølemåtter til hunde uden gift

Vores kølemåtter fås både som plader og med gele, fælles for dem alle er at de er 100& frie for gift, de skal sikre at din hund har mulighed for at nedkøle sig selv på en varm sommer dag. Du skal dog huske på at hundens kølemåtte skal befinde sig i skyggen, da solen kan gøre den meget varm. Kølemåtten til hunden køler kun en vis periode hvorefter den skal bruge en pause for at køle igen, de behøver heller ikke at komme i køleskabet, frysren eller lign.

Hold din hund kølig på sommeren

Du finder en masse produkter her til at hjælpe med at holde din hund køling på de varme sommer dage, du finder blandt andet kølemåtter, køleveste, køle halsbånd, hundepools og mange andre nedkølende produkter til din hund.

Sådan beskytter du din hund om sommeren

Du kan bedst muligt beskytte din hund om sommeren ved at sikre konstant adgang til frisk vand, mulighed for at hunden kan kommer i skygge og mulighed for at holde øje med din hund ikke bliver overophedet i varmen.

Sikker konstant adgang til frisk vand

Husk altid vigtigheden af at din hund har adgang til frisk vand hele dagen, en dehyreret hund, kan nemlig blive en meget syg hund.

Hundevenlige hundepools

Vores hundepools er specielt lavet til hunde, de tåler lidt ekstra og er generelt nemme at fylde og tømme for vand. De kan sikre timevis af hygge for den vandglade hund, og de fylder ikke alverdens. De fås samtidig i flere forskellige størrelser.

Hunde egnede solcream

Solar solcream til hunde sikre at hunde med tildens til at blive rød på blandt andet næsen, kan smøres ind i solcream som ikke er skadelig for din hund.

Hunde venlige sæbebobler

De hunde venlige sæbebobler fra Bubbledog er lavet med blandt andet peanut smag og er ikke skadelige for din hund at spise, dette sikre din hund og dine børn kan have timevis af sjov, med at lege med sæbebobler.

Hundeis

Vores hunde venlige is fra Gelato er is, specielt lave til hunde med lækre smage som blandt andet kokos & hindbær, ananas & gulerod, orange & kiwi, vanilje & banan. De sikre din hund kan blive nedkølet igennem noget hunde egnet is.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?