Katte snore

Hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af forskellige kattesnore eller på andre måder kaldet katteliner, de fås i mange forskellige typer og slags, de mest populære er de slidstærke nylon linier, eller de lange og gode flexi rulleliner.

Stort udvalg af katteliner

Hos DyreVerdenen finder du altid et solidt udvalg af forskellige katteliner i forskellige længde. Vi tilbyder de slidstærke nylon liner i fx. 5 meters længde, eller måske de populære Flexi rulleliner til katte og hunde. Ellers kan det være du vælger at købe et helt sæt der indeholder både kattesnor og sele i et, på den måde har du alt du behøver til at tage på tur med din kat.

Flexi rulleliner

De populære rulleliner også kaldet flexiliner fra Flexi, er et populært valg da de kan regulere længden din kat kan gå ud og udforske den skønne natur og føle sig mere fri. De fås i mange forskellige design, længder og farver at vælge i mellem, så lige præcis din personlige stil kan blive fremhævet. Flexi linerne er kendt for deres ekstra gode kvalitet, den mange årige gode holdbarhed og det fantastiske stilrene look, de er lavet i slidstærke materialer, som tåler mange års brug, de har forskellige snor længder og de fås både med en rund tynd snor eller med et bånd. De er lavet med et pålideligt og sikkert patenteret bremsesystem, med de ergonomisk udformede bremse og stop knapper, et soft grip håndtag man holder godt om og en forkromet karabinhage, der ikke blot går hurtigt i stykker.

Nylon katteliner i slidstærk kvalitet

Vores populære nylonliner fra blandt andet Nobby og Truxue er lavet i meget slidstærke og holdbare materialer, der holder længe, samtidig er de praktiske da de tåler alt slags vejr, de er nemme at rengøre og generelt kan holde i utrolig mange år.

Kattesnore fra kendte mærker

Hos os finder du altid kattesnore fra alle de populære kendte mærker som fx. Trixie, Nobby Flexi og mange flere af de solide gode mærker, vi udvider også konstant med nye produkter på vores webshop og i den fysiske butik i Herfølge.

Køb kattesnore online

Når du køber katte snore eller flexiliner online hos os, modtager du altid dine varer indenfor få hverdage, samtidig tilbyder vi at levere dine varer til nærmeste GLS pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller hjem til din hovede dør. Meget nemmere bliver det næppe, på samme tid tilbyder vi fri fragt ved køb for minimum 500 kr.

Køb katteliner i vores fysiske butik

Du kan også vælge at købe din næste katteline direkte i vores fyiske butik i Herfølge, her ville du altid modtage en person betjening, fyldt med råd og vejledning. På samme tid kan du nøje kigge og føle på de solide katte liner.

Er du i tvivl om valg af din nye katte snor?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os, vi er altid klar på at tilbyde at give en god omgang råd og vejledning omkring valg af din katte snor. Du kan enten ringe til os, skrive en mail til os eller kontakte os over vores chat her på siden.Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?