Tørrede frugt til kaniner

Hos os finder du et udvalg af lækkert tørrede frugt til kaniner. De skal fungere som en snack til din kanin og kun gives i mindre stykker om dagen det de fungere som en snack og mange af dem indeholder meget sukker, din kanin ville ofte være helt vild med frugtm især papaya, æble og bananer.

Stort udvalg af tørrede frugt til kaniner

Du finder altid et stort ud bredt udvalg af lækkert tørrede frugt til kaniner hos os. De er ofte 100% naturlige og blot tørrede, dette skal sikre du kan få det bedste af det bedste til din kanin og samtidig med god sansynlighed finder noget din kanin ville komme til at elske. Kig løs på denne side efter vores gode og solide udvalg af forskellige gode mærker indenfor tørrede kanin frugt.

Må kaniner få frugt?

Kaniner må som helhed godt spise frugt, og de fleste kaniner er helt vilde med vlandt andet papaya, æble og bananer. Du bør dog stadig som kaninejer passe på med at være for fristet til at give din kanin alt for ofte eller for meget frugt. Kaniner har nemlig en sød tand og ville langt hellere spise det usunde sukkerholdige frugt end dens nødvendige foder, hø og grøntsager, hvis de får den mulighed. Og da frugt er sukker holdigt er det samtidig fedende for kaniner og bør lige som kage mm. til os ikke gives særlig ofte, og kun i små mængder. Fx. max 4-5 stykker æble.

Du bør samtidig huske en kanin ikke må få kernerne fra blandt andet æbler og pære eller sten fra sten frugter som nogle bær mm. Her er en liste med nogle af de frugter du gerne må give kaniner i mindre mængder:
 • Banan
 • Papaya
 • Æble (uden kerner)
 • Pære (uden kerner)
 • Ananas
 • Melon
 • Penerfrugt (ikke den grønne)
 • Kiwi
 • Fersken
 • Bær (stenfrie)
 • Mange

Naturlige frugt kaningodbidder & snacks

Alt det lækre frugt skal som du har læst ovenover kun gives i mindre mængder som en ekstra lækker snack, lige som vi kun spiser slik en sjælden gang i mellem. Samtidig er meget af vores frugt naturligt og blot tørret, for at sikre et så naturligt produkt som muligt, for din kanins skyld. Så mange af dem af helt uden unødvenlige tilsætningsstoffer, billige ingredienser eller farvestoffer.

Lækert frugt fra JR Farm til kaniner

JR Farm sikre innovative og unikke former for snacks og godbidder til kaniner. Dette indebære også produkter med tørret frugt, derfor finder du et mindre udvalg af lækre kanin frugt fra JR Farm hos os, så dit udvalg er lidt større og bedre. Kvaliteten hos JR Farm er altid høj og med øje for det naturlige.

Kanin frugt fra Vitakraft

Vitakraft er en Tysk producent af kæledyrs artikler, som har et fornuftigt og godt udvalg af blandt andet frugt til kaniner, derfor finder du et mindre udvalg, som vi har håndplukket til formålet fra Vitakraft hos os.

Tørrede frugt til kaniner fra Peddy Farm Snack

Vores helt eget mærke Gnaververdenen tilbyder også lækkert naturligt frugt til kaniner, i høj kvalitet til en fornuftig pris. Udvalget er samtidig voksende og du ville løbende finde nye lækre produkter fra vores eget mærke her på siden. Alt sammen for at sikre det bedste af det bedste til vores kaniner.

Kanin frugt fra mange mærker

Du finder tørrede frugt til kaniner fra mange forskellige gode kvalitets mærker som blandt andet JR Farm, Gnaververdenen, Vitapol, Lolopets, vitakraft, PUUR, Bello og udvalget vokser løbende.

Det bedste kanin frugt

Hos os finder du altid det bedste tørrede kanin frugt som der findes, vi udvælger nøje de lækreste mærker og produkter for at sikre din kanin det bedste af det bedste. Du finder fra nogle af de bedste kvalitets mærker hos os.

Billigt kanin frugt

Du finder altid billigt tørrede frugt til kaniner hos os, priserne er utrolig lave og sikre at alle har råd til at give deres kanin noget lækkert. Vi syntes vær fald selv vores priser på kanin frugt er billigt og ganske fair.

Kanin frugt på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde kanin frugt på tilbud, ellers kan du med fordel følge vores facebook side, holde øje med siden her eller tilmelde dig vores nyhedsmail for at få alle de unikke og gode tilbud på blandt andet frugt egnet til kaniner.

Køb kanin frugt online

Hos os ville du altid have mulighed for at købe dine snacks eller godbidder i form af fx. tørret frugt stille og roligt online, døgnet rundt hele året, og få det leveret direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at hente det købte, direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan vælge at købe det direkte i den hyggelige butik. Skulle du vælge at få godbidderne sendt med GLS, kan du forvente en rimelig hurtig levering på 1-3 hverdage.

Køb kanin frugt i vores fysiske butik

Du kan sagtens komme forbi vores fysiske butik indenfor vores åbningstider og få råd og vejledning eller bare føle på tingende inden du køber din kanins nye frugt snack.


Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?