Vandhunde

Vandlegetøj til hunde

Hos DyreVerdenen har vi altid et stort udvalg af vandlegetøj til hunde der kan flyde på vandet, så din hund er sikker på altid at have noget legetøj til stranden, søen eller hvor i end tar hen og bader og leger.

Stort udvalg af vandlegetøj til hunde

Her hos os finder du altid et stort udvalg af vandlegetøj til hunde og hvalpe i alle størrelser og aldre, du finder lige fra flydende bolde til det perfekte apporterings legetøj til vandet. Dette sikre du aldrig går galt i byen, når du skal finde det perfekte legetøj til vandet, som din hund ville elske.

Hvorfor skal min hund lege i vandet?

Du skal faktisk tage din hund med på stranden, til en badesø eller lign. for at have det sjovt og knytte bånd sammen med din hund, samt for at sikre din hund bliver drænet for energi. Dette er især effektivt ved vandglade hunde med et højt indhold af energi. Samtidig med du ikke overbelaster din hunds led eller muskler. Din hund ville elske dig for dette, det er på samme tid en perfekt aktivering og i kan lege apportering. Vis din hund nemt stikker af, kan du med fordel bruge en lang sporline.

Vand genoptræning for hunde

At træne i vand er lige som ved os mennesker og andre dyr som heste, en skånsom form for motion. Vandet sikre nemlig din hunds led og muskler ikke bliver overbelastede. Dette kan hjælpe på ældre hunde eller hunde med skader, de disse ofte stadig har behov for en aktivering. Er der midt om vinteren og vandet udenfor er for koldt, kan du undersøge muligheden hos en lokal hundesvømme hal?

Hvordan stopper jeg vandskræk hos en hund?

Vis din hund har vandstræk eller bare skal vænne sig til at lege i bandet, skal du tage tingende helt roligt, da hurtige beslutninger ofte kan gøre det hele slemmere for din hund. Start derfor med at finde noget ekstra sjovt legetøj som kan flyde, dette sikre at i kan starte med at lege med dette i nærheden af vandet, og gradvist men roligt komme tættere på vandet. Gå dog først nærmere i takt med din hund føler sig tryg ved oplevelsen og slut altid en "øvelse" af med succes. Når i når til at hunden tør have poterne i vandet, kan du med fordel gradvist forsøge at gå med ud sammen med hunden i vandet, dette skaber en større tryghed for din hund, at du er med den.

Hvordan vænner jeg min hvalp til at bade?

Ved at vende din hvalp til vandet i en tidlig alder, kan du med større sansynlighed sikre den har lysten og modet til det i det ældre dage, dette er dog noget af en oplevelse for din hvalp, og du bør tage det overstående punkt med vandskræk stille og roligt. Nogle hvalpe ville dog selv hurtigt forsøge at undersøge vandet. Husk altid at gøre vandet til noget positivt, så hvalpen ikke fåler sig tvunget, ud i noget den ikke er klar til.

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?