ANTOS KRAFT

Det hele startede siden de blev etableret i 1989. Fra starten har Antos specialiseret sig i tyggeprodukter til hunde og godbidder til katte. De  fokuserer på det hollandske og internationale marked og har udviklet sig til et internationalt brand, der er synonymt med kvalitet og mangfoldighed. De opererer fra et topmoderne forretningslokale i Zaltbommel, hvor deres produkter udvikles, opbevares, pakkes og klargøres til distribution.

VORES HISTORIE ER EN VI ER STOLT AF

Nu, mere end 30 år senere, tilpasser Antos-tanken sig perfekt i den nuværende tendens til bevidsthed om ernæring. Forbrugerne kræver høje standarder for foder til deres hunde eller katte. Antos reagerer derfor opmærksomt på kravene fra ejere og kæledyr. Der udvikles nye produkter i mange varianter og størrelser til alle hunde og katte, uanset om de er store som små. Vores produkter fremstilles på verdensplan efter Antos opskrifter. Alle produktionsfaciliteter er underlagt løbende kvalitetskontrol. Vores store netværk af internationale producenter gør os i stand til at tilbyde en uovertruffen mangfoldighed af produkter.

UENDELIG TYGGESJOV

Det vokser stadig... Antos vokser, vi fortsætter med at udvikle og forbedre os. Vores sortiment vokser og udvides løbende med nye variationer. Bøllepinde i alle former og størrelser, småkager, kiks og miniben: et imponerende udvalg af snacks til at belønne hunde og kattegodbidder til de rigtige kendere. Et hidtil uset udvalg af snacks til imellem. Det er blot et udpluk af sortimentet. På denne måde bidrager vi til en verden, hvor alle kan nyde rigtige tyggeprodukter, nu og i fremtiden.

KUN DE BEDSTE INGREDIENSER

Vi lægger stor vægt på kvalitet og sikkerhed. Vores produkter bliver løbende forbedret for at gøre dem endnu bedre. Sikrere, lækrere og sundere for dyrene, vores omgivelser og verden omkring os. Det er grunden til, at vi så vidt muligt bruger naturlige ingredienser. Og vi bruger ansvarlige alternativer til det, der ikke er direkte tilgængeligt i naturen.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?