Stort udvalg i:

Gnaver tilbehør

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af kanin eller gnaver tilbehør, hvad enten det er til en kanin, et hamster, et marsvin, en chinchilla eller en rotte.

Hvad enten det er et gnaverhus, gnaverlegeplads, gnaverrampe, gnaver senge eller huler, gnaer tunneller, et bur, foder, godbidder, legetøj, plejemidler, seler, snore, strøelse, transport kasser, skåle, flasker eller vitaminer og mineraler, vi har noget af det hele til dit kæledyr.

JR Farm Gnaver Crispy Is
« 1 ...

Tilbehør kaniner og gnavere

Her hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af tilbehør til din kanin, hamster, marsvin chinchilla eller rotte. Du finder lidt af det hele her.

 

 

Pinde af 100% naturtræ

En gnavers tænder vokser hele dyrets liv, derfor skal den altid have mulighed for at slibe tænderne på noget, her kommer de naturlige pinde ind, da de er perfekt egnet til at klare opgaven med at holde tænderne og gøre din kanin eller gnaver glad. Lige meget om det er en hamster, et marsvin, en chinchilla eller en rotte. Vores forskellige naturlige grene er desuden blot 100% tørret, hvilket sikre de er sunde og gode.

 

 

Transportkasser til gnavere

En transportkasse er altid en ide at have, måske den kun skal bruges 1 gang i dyrets levetid, men lige pludselig skal du måske akut bruge et, for at få gnaveren med til dyrlægen.

Eller vis du skal ud og hente en ny gnaver, på ferie med gnaveren eller skal tømme buret helt. Vi har flere forskellige gode transportkasser der er sikre, god kvalitet og har forskellige størrelser at vælge imellem. Derfor er der altid en der passer til dit behov.
 

 

Legetøj til kaniner og gnavere

Vi har altid et godt udvalg af legetøj til din gnaver eller kanin, lige fra aktivitets legetøj, bolde, hamsterjul, naturlegetøj, tunneller og meget mere til at holde din kanin eller gnaver beskæftiget.

 

 

Gnaver huse

Vi har altid et stort udvalg af gnaver huse, til både kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer og rotter, et hus der passer lige i dit kæledyrs bur og omgivelser. Og utrolig mange i naturlige materialer.

 

Gnaver senge & huler

Vi har altid et stort udvalg af senge & huler til alle dine smådyr, for at sikre at de kan ligge godt og sikkert i deres huler.

 

 

Kanin og gnaver godbidder

Du finder hos DyreVerdenen, et stort udvalg af kanin og gnaver godbidder og snacks, lige fra kornfrit, stænger, drops, urter, grøntsager, grene frugter og meget mere.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?