RedDingo KatteTegn Mesing og Stål

Flotte kvalitets kattetegn lavet i nikkelfri mesing eller rustfrit stål, sikre din kat altid kan blive fundet igen vis den bliver væk. Der er samtidig evigheds garanti på graveringen i hele kattens levetid, så bliver denne ulæselig modtager du et nyt.

Kvalitets kattetegn i mesing og stål

Mange katte kan have behov for et kattetegn til at fortælle fremmede hvor katten bor, eller høre til dermed kan du være mere sikker på at få din kat tilbage eller modtage besked vis den bliver fundet omkommet. Vi håber selvfølgelig ikke det sidste sker, men vis det skulle ske er det altid rart at modtage besked. De flotte kvalitets kattetegn i mesing og stål er populære og flotte, de fås samtidig i et hav af forskellige former og typer, så der ville altid være en der passer til din kat.

Kattetegn med gratis levering

Vores kattetegn er med gratis levering, gravering og en ring til fastgørelse i kattehalsbåndet eller lign. Derfor kan du trygt handle et kattetegn hos os, og vide du ikke behøver finde andre dele for at kunne  bruge dette.

Nikkelfrie kattetegn fra Reddingo

De solide og gode kattetegn fra Reddingo er lavet i enten mesing eller rustfrit stål og er altid nikkelfrie, lige som vi selv ønsker det bedste skal vores katte også have det bedste af det bedste.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?