Foderspande

Hos Dyreverdenen finder du et bredt og stort udvalg indenfor forskellige foderspande til hunde, i mange forskellige størrelser, former og farver. De er perfekte til opbevaring af hundefoder og sikre mere nemhed når du skal give din hund mad, ved hjælp af en spand til hundefoder.

Stort udvalg af foderspand

Hos os finder du et stort og bredt udvalg indenfor foderspande til hunde, i mange forskellige former, i mange forskellige størrelser og ikke mindst i rigtig mange forskellige designs. Der ville derfor med god chance være en som passer perfekt til dit hjem og dine behov i forhold til pladsen og mængden af foder der skal opbevares.

Foderspand i flot design

Du finder hos os, massere foderspande i flotte design, der ville helt sikkert være en der passer i størrelsen og designet til dit hjem og dine behov, vi har samtidig foderspande fra mange forskellige mærker som Arion, Eukanuba, Trixie mm.

Vælg den rigtige størrelse foderspand til hundefoderet

Vi anbefaler du vælger en foderspand i en stor nok størrelse, så hele sækken med hundefoder kan være i foderspanden, for en optimal opbevaring, nøjes derfor ikke med en lille end, hvor der kun kan være halvdelen og gå ud fra hvor meget foder du har åbent af gangen fx. om det er 3 eller 12kg poserne du køber til din hund.

Derfor bør du opbevare dit hundefoder i en foderspand

Hundefoderet ville holde sig ekstra frisk, hvis det opbevares ordenligt. Fx. i en lukket foderspand til hundefoder, samtidig ved at bruge en lufttæt foderspand sikre du også at foderet ikke taber den gode duft din hund elsker og du minimere chancen for der kan komme fluer eller andet ind i foderspanden.

Køb foderspande til hunde online

Du kan enten købe din nye foderspand direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tilbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb foderspande til hunde i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg af den rigtige foderpand til hunde, det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende foderspand eller har brug for hjælp til valget af noget nyt og spændende eller noget helt anderledes til din hund end de normalt bruger. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?