Hunter

Hos DyreVerdenen, finder du et godt og stort udvalg af Hunters kvalitets produkter, deres produkter holder ikke bare 2 måneder men kan holde flere år, med den rigtige pleje. Mange af Hunters produkter er på samme tid håndlavede.

Hunter en familie virksomhed

Hunter er en familie virksomhed som producere kvalietes produkter til kæledyr, mange af deres lidt dyere produkter er lavet i hånden i Tyskland og kvaliteten er utrolig høj. Hundeejeren Rolf Trautwein realiserede sin drøm om at lave tilbehør i høj kvalitet til hunde i en alder af 36 år, der grundlagde han firmaet HUNTER i 1980. et oprindeligt lille udvalg af læder tilbehør fremstillet i Tyskland i hånden, udviklede sig inden for få år til et mangfoldigt produkt, og firmaet HUNTER blev til et af de førende mærker i kæledyrs industrien. Med deres udstyr i høj kvalitet til hunde og katte såvel som stilfuldt tilbehør, er familiens virksomhed hurtigt formået at erobre markedet i hele verdenen. I 2000 tiltrådte datter af virksomhedens grundlægger, Nadine Trautwein til, og har siden 2007 ledet den verdensomspændende succesrige virksomhed med et team på omkring 160 medarbejdere, der deler virksomhedens lidenskab.

Kvalitet fra Hunter

Med det værdige kvalietes stempel »Made in Germany«  er du sikret en ekstra høj kvalitet af råmaterialer af den højeste kvalitet og en håndlavet perfektion i hele fremstillingen.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?