Lily's Kitchen

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor foder & godbidder til hunde og katte fra Lily's Kitchen. Som Lily's Kitchen fortæller "Det kommer alt sammen fra kærlighed", da kæledyr fortjener ordenligt mad. De fleste af produkterne er samtidig kornfrie.

« 1

Lily's Kitchen historie

Det kommer alt sammen fra kærlighed.

For over ti år siden, Henrietta; Lilys ejer kæmpede for at finde et foder til kæledyr fyldt med ærlige, naturlige ingredienser. Efter at Lily blev syg og led af øm og kløende hud, begyndte Henrietta at lave mad fra bunden for at pleje hende tilbage til sundhed. Et højt elsket medlem af familien, Lily fortjente intet andet end ordentlig mad, og Henrietta undrede sig over, hvorfor alle elskede kæledyr ikke kunne få poterne på det samme. Henrietta besluttede sig derefter for at arbejde sammen med nogle geniale dyrlæger og ernæringseksperter for at lave lækre kvalitetsopskrifter med sunde ingredienser, og ligesom det blev Lily's Kitchen født.

I dag laver vi stadig disse opskrifter og så mange flere, efter de samme principper, der startede det hele: ordentlig mad, lavet med kærlighed.

MØD LILY
Lily tilbragte mange glade år med at potte rundt i haven, rive sig gennem parken eller ligge ved Henriettas side. Din typiske terrier, hun var stædig og kræsen. Dette gjorde hende til den perfekte smagsprøver, der aldrig nøjedes med noget mindre end de bedste måltider til sine firbenede venner.

Lily er ikke længere blandt os, men vi laver stadig hendes yndlingsopskrifter som Sunday Lunch og Wild Campfire Stew sammen med nogle nye velsmagende opskrifter, hun ville have godkendt. Lilys barnebarn Lulu har overtaget Lilys rolle som Chief Taster. Lulu kan normalt findes i spidsen af familiens køkkenbord, mens hun napper sig gennem endeløse pakker af kødfulde godbidder, alt sammen i forskningens navn (selvfølgelig!).

Lily's Kitchen værdier

Kæledyr fortjener ordenlig mad.

Vores opskrifter er ernæringsmæssigt skræddersyet til dit kæledyrs stadie i livet, så uanset om din er en lille eller en gylden oldie, kan du holde dem i bedste velgående. Vi arbejder tæt sammen med vores dyrlæge og ernæringsekspert for at skabe komplette og afbalancerede opskrifter, der bruger topkvalitet, naturlige ingredienser, vitaminer og chelaterede mineraler for at hjælpe dit kæledyr med at få det bedste ud af deres mad.

KOMPLETTE OG BALANCEREDE OPSKRIFTER
Vores komplette opskrifter har alt, hvad din yndlingskammerat har brug for til en ordentlig, afbalanceret kost for at hjælpe med at holde dem sunde og nærede. Dit kæledyr vil have den bedste chance for at leve til en moden alder, hvis du fodrer dem med en naturlig, sund og nærende kost, der understøtter deres sundhed. Når alt kommer til alt, ved vi alle, at en afbalanceret kost er nøglen til at forblive i tip-top stand, både inde og ude.

SKÆDDERSYET TIL HVER LIVSSTAD
Uanset om du har en livlig lille en, en voksen eller en gylden oldie, har vi omhyggeligt lavet en opskrift (med hjælp fra vores dyrlæge og ernæringsekspert) lige til dem. Hvalpe og killinger har brug for ingredienser til at hjælpe dem med at vokse, udvikle og opbygge et sundt immunsystem. Voksne kæledyr har brug for masser af godhed for at passe dem fra top til tå og for at holde dem lyse og aktive. Hunde og katte i deres modne år vil sætte pris på noget ekstra støtte til knogler og led, en hjælpende hånd med letfordøjelige ingredienser og speciel ernæring for at holde dem på deres bedste. Vi er her for dem på alle stadier.

ARBEJDER MED EKSPERTERNE
Vi arbejder tæt sammen med vores dyrlæge og ernæringsekspert for at sikre, at vores opskrifter har alt, hvad dit kæledyr har brug for og ønsker af deres foder. Alle vores opskrifter er også godkendt af vores dyrlæge, så du kan stole på, at vores rigtige foder til kæledyr er det allerbedste. At vælge naturligt nærende, sund mad er den perfekte måde for din firbenede ven til at leve et lykkeligere, sundere - og forhåbentlig længere - liv.

Hundefoder fra Lily's Kitchen

Det lækre hundefoder fra Lily's Kitchen er kornfrit og med et højt indhold af frisk kød eller fisk, efterfulgt af grøntsager, urter mm. Kvaliteten er i top og hundemaden fra Lily's Kitchen sikre din hund det bedste af det bedste. Du finder også vådfoder fra Lily's Kitchen, såvel som tørfoder.

Kattefoder fra Lily's Kitchen

Det lækre kattefoder fra Lily's Kitchen er kornfrit og med et højt indhold af frisk kød eller fisk, efterfulgt af grøntsager, urter mm. Kvaliteten er i top og kattemaden fra Lily's Kitchen sikre din kat det bedste af det bedste. Du finder også vådfoder fra Lily's Kitchen, såvel som tørfoder.

Hundegodbidder fra Lily's Kitchen

De lækre og velsmagende hundegodbidder fra Lily's Kitchen, er ikke bare lækre de er sunde og de fleste er kornfrie og sidder lige i skabet og elsket af de fleste hunde.

Kattegodbidder fra Lily's Kitchen

De lækre og velsmagende Kattegodbidder fra Lily's Kitchen, er ikke bare lækre de er sunde og de fleste er kornfrie og sidder lige i skabet og elsket af de fleste katte.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?