Hubertus luksus hø

Hubertus luksus hø, den bedste kvalitets hø til kaniner, marsvin og andre gnavere på markedet. Den gode luksus hø kommer fra de eviggrønne bjergenge i Salzburger i alperne. Her bliver de nøje høstet, tørret og pakket. Dette sikre en god bevaring af et grønt hø, med nærige vitaminer og mineraler og en aromatisk duft.

Det bedste hø til kaniner og gnavere

Hø er selve kernen i kaniner og marsvins daglige kost, faktisk skal omkring 80% af kosten bestå af hø, det er derfor vigtigt at finde noget hø som din kanin eller gnave ønsker at spise. Dette her hø fra Hubertus er af den fineste hø, beriget med gode vitaminer, mineraler og en dejlig duft, samt et smagsfuldt grønt hø. Samtidig sikre den naturlige struktur af fibre i høet at din kanin eller gnaver oplever en god tyggeproces som sikre den nødvendige tandslibning.

Hubertus hø med vitaminer

Hubertushøet indeholder naturlig indhold af vitamin-D, dette skyldes den gode soltærring af planterne. Normalt ville du ikke kunne finde D-vitamin i hø, dette er kun noget som forekommer ved UV B stråling i planterne fra solen, når de tørres. Du finder også vitamin-E, en naturlig antioxidant, som skal forhindrer dannelse af frie radiokaler og sygdomme. Vitaminen har også indflydelse på proteinsyntesem den har en antioksisk effekt på cellemetabolisme og sikre stabiliteten af membranerne.

Du finder også ß-karoten, som er en form for vitamin-A. Denne vitamin skal være der for at opbyggem beskytte og regenerere hud og slimhinder hos dyret.

Hubertus med silikater

Det sunde og vigtige silikat bevares hos Hubertus høet, når engplanter normalt bliver tørret går en stor del af sillikaterne tabt, de sikre en god og ordenlig naturlig tandslibning hos din kanin eller dit marsvin, når de spiser høet. Det er bevaret godt i dette her lækre hø.

Luksus hø med gode mineraler

Det sunde indhold af calcium, fosfor og magnesius passer til hvad der bliver anbefalet, for at styrke kæbebenet og tænderne.

Hvorfor skal jeg vælge Hubertushø?

Du skal vælge hubertus hø, fordi det giver en rigtig god fordøjelse, silikaterne bliver bevaret, gode sunde vitaminer, mineraler og ß-karoten

Køb Hubertus luksus hø online

Du kan købe dit luksus hø direkte her i vores webshop og samtidig finde andre lækre produkter til din kanin eller gnaver.

Køb Hubertus luksus hø i en fysisk butik

Du kan også købe dit luksus hø direkte i vores fysiske butik i Herfølge.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?