Bundstrøelse & Redemateriale

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt og godt udvalg af forskellige typer af kvalitets bundstrøelse & redemateriale som er egnede til hamstere. Du finder hos os mange forskellige typer og mærker af bundstrøelse & badesand til din hamster. Vi har mærker som Uber, JR Farm, Boxo, CareFresh, Millamore, Chipsi mm.

« 1

At vælge det rigtige bundstrøelse i dit gnaverbur

Det kan være du skal prøve dig frem med nogle forskellige, før du finder din favorit indenfor bundstrøelse til din hamster, dette er ligegyldigt om det er en dværghamster eller en guldhamster. Hos os finder du derfor et bredt og godt udvalg indenfor forskellige typer af bundstrøelse, som blandt andet papirstrøelse, træspåner, hampstrøelse, cottonstrøelse mm. Fælles for dem alle er den gode kvalitet. Du skal dog forsøge at finde et som er godt til atl ade din hamster lave gange og tunneler, da en hamster et et byttedyr i naturen, ville dette væte dens instinkt at lave. Uber, Boxo og Carefresh er perfekt egnet til dette formål, samtidig holder det burest lugt inde længe og er dejlig blødt.

Bemærk samtidig du ikke bør skifte dit hamster bundstrøelse alt for ofte, vi anbefaler en gang om måneden.

Redemateriale til hamstere

Som redemateriale ville vi anbefale kapok. Dette naturlige produkt sikre din hamster laver et ordenligt og sundt miljø til dens rede. Nogle bruger direkte alm. hamstervat, men dette er ikke særlig godt, samt det kan være farligt at bruge, vis en hamster skulle spise dette. Kapok er i familie med bomuld og sikre et behageligt klima og holder fugten væk fra reden.

Boxo comfort bundstrøelse til hamstere

Boxo comfort bundstrøelsen er lavet af dejlig blødt genbrugs papir i en høj kvalitet, hamsteren ville finde dette strøelse god til at have huler og gange i, samt at Boxo har en høj sugeevne, er strøvfrit og blødt. Derfor ville Boxo sikre et sundt og hygiejnist strøelse til din hamster, strøelsen er nemlig også 100% ugiftig for din hamster. Boxo er helt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Du finder Boxo i en alm. variant og en ultra blød variant i 2-3 forskellige størrelser.

Vi anbefaler at lægge papirstrøelse i et lag på ca. 7,5cm, så gange og huler kan laves.

Carefresh bundstrøelse til hamstere

Lige som Boxo er Carefresh et bundstrøelse lavet til blandt andet hamstere i høj kvalitet og lavet af genbrugs papir. Det er meget sugende, holder lugten væk og er dejlig blødt, så din hamster kan lave gode gange og huler. CareFresh er helt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Et perfekt valg til din hamster. CareFresh fås i flere størrelser og i mange flotte lækre farver.

Vi anbefaler at lægge papirstrøelse i et lag på ca. 7,5cm, så gange og huler kan laves.

Über bundstrøelse til hamstere

Uber er lige som Boxo og Carefresh et miljøvenligt papir strøelse lavet af genbrugs papair, det er lækkert og blødt at være i for din hamster og sikre et støvfrit og sundt miljø. Uber har en høj sugeevne og holder buret lugtfrit i en lang periode. Uber er helt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Et perfekt valg til din hamster. Du finder samtidig Uber i mange flotte farver og størrelser.

Hamp strøelse i dit hamsterbur

Hampstrøelse er et 100% naturligt bundstrøelse som kan bruges i et hamsterbur, det er lavet 100% på hamp planten. Strøelsen har en høj sugeevne og holder lugten godt tilbage. Et sundt og miljøvenligt alternativ til mange andre former for bundstrøelse til hamstere.

JR Farm bundstrøelse med tema

Det anderledes bundstrøelse til hamstere, sikre at din hamster kan opleve naturen direkte i dens hamsterbur, Jr Farm feeling fås i 3 forskellige varianter, sommerfeeling, skovfeeling og farmfeeling. Strøelsen er 100% naturlig, og kan med fordel bruges i en mindre del af hamsterburet.

Det bedste bundstrøelse til hamstere

Der er så mange forskellige valg, men skulle vi vælge det bedste bundstrøelse til hamstere, er det papirstrøelse, det er nemlig hygiejnisk, sundt, blødt, med høj sugeevne og et perfekt valg til alle hamstere. Du kan med fordel både vælge CareFresh, Uber eller Boxo.

Køb bundstrøelse til hamstere online

Du kan hurtigt og nemt købe dit bundstrøelse eller redemateriale, til din hamster på vores webshop. Hos os finder du et stort udvalg til gode priser, vi levere indenfor få hverdage med GLS til den nærmeste pakkeshop, til din hjemmeadresse eller direkte til din arbejdsplads.

Fysisk butik med bundstrøelse til hamstere

I vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge på Sjælland. Finder du et stort udvalg af bundstrøelse og redemateriale til hamstere, butikken rummer det meste af udvalget på webshoppen, du kan også forudbestille varer, og afhente dem direkte i vores fysiske butik. Du finder åbningstiderne nederst på siden.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?