Taste of the Wild

Taste of the wild hundefoder & kattefoder

Taste of the wild foderet til hunde og katte, er et økoligisk og kornfrit foder, det er lavet af kød fra vildtgående dyr og vildtfanget fisk, samt sunde frugter, grøntsager og helt naturlige antioxidanter. Dette foder er i den højeste kvalitet og fås i mange lækre anderldes smage.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Om Taste of the wild

Taste of the wild er et familieejet mærke som ejes og drives af en familie. Som kæledyrsejere og grundlægger af virksomheden, ønsker kun det bedste for vores elskede dyr, derfor lavede de et mærke som kom så tæt på dyrenes oprindelige DNA indenfor foder som muligt, ud fra blandt andet ulven og pumaen mm. Selv om de igennem årene har fået utrolig travlt og forhandles i store dele af verdenen, holder de stadig fast i den opfattelse der startede det hele, nemlig at. Hvert kæledyr fortjener den bedste ernæring, og enhver kæledyrsejer fortjener en far værdi. De laver ikke noget de ikke ønsker at fodre deres egne dyr med. Alt foderet er lavet i USA. De bliver fremstillet rundt omkring, 2 steder i Californien, en i Missouri, en i Arkansas og en i South Carolina. Alt hundefoderet og kattefoderet er lavet med ingredienser i den højeste kvalitet, som er nøje kontrolleret.

Foderet bliver nøje kontrolleret for at sikre den gode kvalitet:

  • 1.075 mycotoxin-test pr. Uge
  • 1.300+ mikrobiologiske tests pr. Uge
  • 180 oxidative stabilitetstest på fedt og olier pr. Måned
  • 6.000+ ingrediensernæringstest pr. Måned
  • 45.000+ færdige produkt ernæringsforsøg pr. Måned

Stort udvalg af Taste of the wild foder

Hos os finder du hele udvalget af taste of the wild hunde- og kattefoder, dette er lige gyldigt om du har en hvalp, en killing, en voksen hunde ller kat eller en ældre. Du finder poserne i flere forskellige størrelser og alt lige fra vådfoder og tørfoder, dette skal sikre dig et foder i den højeste kvalitet til gode priser.

Hvorfor skal jeg vælge konfrit foder?

Du skal vælge et kornfrit hundefoder, hvalpefoder eller kattefoder fordi hunde og katte fra naturens side er kødædende dyr og korn er som sagt ikke kød, korn er et billigt fylde produkt du ofte finder i billige foder mærker. Du skal bruge et kornfrit foder fordi korn, majs eller ris indeholder meget store mængder stivelse, og stivelse har et højt indhold af glykæmisk index, som er den tid det tager dyret at hæve blodsukkeret. Du bør derfor bruge kornfrit hundefoder eller kattefoder, for at sikre dyrets blodsukker ikke stiger alt for hurtigt, dette sikre din hund eller kat har et højere aktivitetsniveau, mindre afføring, de undgår lagermider og større evne til at indlære ting. Selv om prisen ofte er dyere på kornfrit foder, skal dyret ofte have mindre mængder, derfor ville du i sidste ende ofte ikke bruge flere penge på foder.

Taste of the wild hundefoder

Vis din hund skal have noget af det bedste hundefoder på markedet indenfor tørfoder og vådfoder til hunde, med gode kvaliets ingredienser, samt et kornfrit hundefoder, har du fundet det helt rigtige mærke. Du ville samtidig sikre din hund et hundefoder som er fyldt med gode naturlige antioxidanter fra gode sunde frugter og grøntsager. Foderet er også lavet på vildfangede dyr i naturen og kan derfor også kaldes rimelig økologisk. De lækre smage sikre også din hund noget unikt og ofte smage den aldrig har smagt før. Du finder lækre smag som blandt andet lam, fersk laks, and, vildsvin, bison okse og hjort. Grøntsager og frugterne består blandt andet af søde kartofler og ærter.

Det gode foder forebygger samtidig skader og hjælper med et sundt immunforsvar og en bedre fordøjelse.

Taste of the wild tørfoder til hunde

Det lækre og sunde tørfoder til hunde fra Taste of the wild, er tilpasset hundens forskellige behov indenfor foder og næring. Du finder disse populære smage af tørfoder til hunde i 2kg og 13kg hos os:

Pacific steam hvalpefoder med vildtfanget røget laks med gode proteiner. Lækre grøntsager og frugt som sikre naturlige antioxidanter og en god smag. Alt dette sikre en god og sund næring til en hvalp i vækst.

High praire hvalpefoder med grillet bison, sunde sødekartofler, ærter, sunde frugter og grøntsager. Foderet sikre naturlige antioxidanter og at din hvalp kan vokse sundt op.

Pacific steam hundefoder med frisk vildtfanget røget laks og sødekartofler, et naturligt tørfoder til hunde med naturlige antioxidanter.

High praire hundefoder med grillet ægte bison kød, sødekartofler, ærter, frugt og grøntsager. De naturlige tilsætninger sikre helt naturlige antioxidanter.

Southwest Canyon hundefoder med lækkert vildfanget vildsvin, oksekød, lam og fisk. Samt frugter og grøntsager til at sikre naturlige anixidanter. Et smagsfuldt hundefoder i god kvalitet.

Wetlands hundefoder med naturlig fanget andekød, sødekartofler og ærter. Et sundt og godt kornfrit hundefoder til aktive hunde. De sunde frugter og grøntsager sikre naturlige antioxidanter.

Sierra Mountain hundefoder med lam, sødekartofler, ærter, samt sunde frugter og grøntsager, som giver naturlige antioxidanter . Et let foder til den aktive hund og hunde med sart mave.

Pine Forest hundefoder med vildtfanget hjort og lam, samt ærter, frugter og grøtnsager, som giver naturlige antioxidanter. Foderet er godt til hunde med sart mave, samt til hunde med allergi.

Appalachian valley hundefoder til voksne hunde af små racer, med hjort, lam, sødekartofler, ærter, samt frugter og grøntsager som sikre naturlige antioxidanter. Et godt kornfrit hundefoder til små hunde, som er tilpasset små hundens behov.

Taste of the wild vådfoder til hunde

Det lækre hundefoder fås også i smagsfulde, sunde og så naturlige som muligt vådfoder til hunde. Vådfoderet indeholder lækre smage af kød, frugt og grøntsager og sikre massere naturlige antioxidanter.

Du finder de her vådfodre hos os:

Southwest Canyon vådfoder et komplet vådfoder til voksne hunde med smag af oksekød, sødekartofler, ærter, frugt og grøntsager, som giver naturlige antioxidanter og en god smag.

Pacific Stream vådfoder til voksne hunde, lavet på vildfanget røget laks, sødekartofler, grøntsager, frugt og fiskeproteiner alt som giver naturlige antioxidanter til din hund. Proteinen sikre god omega 3 fedtsyrer, til at give en god og sund pels.

Wetlands vådfoder til voksne hunde, med and, vagtler, kalkun, kylling, sødekartofler, grøntsager og frugter til at give naturlige antioxidanter. Et vådfoder til kræsne hunde og aktive hunde.

Sierra Mountain vådfoder til voksne hunde, med lam, sødekartofler, ærter, frugt og grøntsager til at give naturlige antioxidanter, et sundt vådfoder til aktive hunde og sikre en god fordøjelse.

Hundefoder til overvægtige hunde

Du kan med god fordel bruge taste of the wild til din overvægtige hund, sammen med motion kan du nemlig med hjælp fra foderet sikre et hundefoder som er fyldt med sund protein og god næring, som sikre din hund ville føle sig mæt af mindre potioner. Dette ville sikre din hund kommer på skrump uden at føle sig mere sulten.

Taste of the wild kattefoder

Vis din kat skal have noget af det bedste kattefoder på markedet indenfor tørfoder og vådfoder til katte, med gode kvaliets ingredienser, samt et kornfrit kattefoder, har du fundet det helt rigtige mærke. Du ville samtidig sikre din kat et kattefoder som er fyldt med gode naturlige antioxidanter fra gode sunde frugter og grøntsager. Foderet er også lavet på vildfangede dyr i naturen og kan derfor også kaldes rimelig økologisk. De lækre smage sikre også din kat noget unikt og ofte smage den aldrig har smagt før. Du finder lækre smag som blandt unikke typer af dyr og frisk ørred eller laks. Grøntsager og frugterne består blandt andet af søde kartofler og ærter.

Det gode foder forebygger samtidig skader og hjælper med et sundt immunforsvar og en bedre fordøjelse.

Taste of the wild tørfoder til katte

Det lækre og sunde tørfoder til katte fra Taste of the wild, er tilpasset kattens forskellige behov indenfor foder og næring. Du finder disse populære smage af tørfoder til hunde i 2kg og 7kg hos os:

Rocky Mountain kattefoder med vildt i form af vildtfanget grillet hjort og røget laks, samt sødekartofler, ærter, grøtnsager og frugt, som giver naturlige antioxidanter til din kat. Et sundt kornfrit kattefoder

Canyon River kattefoder med vildfanget ørred og røget laks, sødekartofler, ærter, grøntsager og frugt til at sikre naturlige antioxidanter. Et sundt kornfrit tørfoder til katte, lavet på frisk fisk i god kvalitet.

Taste of the wild foder på tilbud

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbev eller følge os på Facebook ville du være den første til at få besked om kommende tilbud på foderet.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?