Beaphar

Beaphar producere kvalitets produkter til vores elskede kæledyr. De laver lækre produkter til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og krybdyr. Mange af Beaphar´s produkter er unikke og helt enestående

Beroligende produkter til kæledyr

Beaphar producere flere gode og enestående beroligende produkter til hunde og katte, dette skal sikre mere afslappet kæledyr, med mindre stress. De har lavet sprays, adaptere, godbidder og halsbånd.

Beaphar marsvine shampoo

Beaphar marsvine shampooen er en lækker shampoo, som er mild og skånsom mod vores marsvin. Dette sikre at marsvinet ikke tar skade ved badningen.

Beaphar hvalpemåtter

Hvalpemåtterne fra Beaphar fås i mange forskellige pakke antal, og sikre et godt tisse underlag til vores hvalpe eller direkte i hvalpe gården.

Beaphar Rense produkter

Rense produkterne fra Beaphar skal sikre en god hygiejnisk rengøring, de har lavet et utal af rensende produkter som blandt andet pletfjerner, lugtfjerner mm.

Beaphar Kanin & gnaver foder med timothy hø

Det lækre og naturlige Kaninfoder & marsvinefoder fra Beaphar er lækkert, godt og nærende. Det er et højt antal af lækkert timothy hø og marsvine versionen har en høj andel af C-vitamin.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?