Gnaver legepladser

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af forskellige legepladser til kaniner og gnavere, dette er lige gyldigt om du har et marsvin, en hamster eller en helt anden gnaver.

Little One Tunnel - mellem

Gnavere og kaniner er aktive dyr.

De aktive gnavere og kaniner, har behov for at kunne bevæge sig, løbe rundt og generelt blive fysisk stimuleret, derfor er det vigtigt at sikre de har denne mulighed og en legeplads behøver ikke fylde det hele. Du kan fx. til en hamster sagtens bruge et hamster løbehjul eller lign.

En legeplads til alle typer af gnavere.

Lige gyldigt om du har et marsvin, en hamster, en mus, en rotte eller en anden gnaver, findes der altid en form for legeplads der passer lige præcis til din gnaver. Vi har et bredt udvalg af forskellige legepladser til gnavere, nogle formet som slotte, andre med en masse huller, nogle med stiger, reb, nogle med plastforme eller flere etager, nogle med gynger, nogle til sand, mulighederne er mange.

Køb din gnaver eller kanin legeplads online.

Du kan enten købe den online her, eller direkte i vores fysiske butik i Herfølge. Vælger du at købe den online, kan du få den leveret til en GLS pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller hjem til din hovede dør.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?