Stort udvalg i:

Hundeskåle

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af lækre hundeskåle, de fås i keramik, plastik, stål mm. Vi har lækre vandskåle til hunde, madskåle til hunde, foderstativer, aktiveringsspil til hundefoder. Vi har hundeskåle som er egnet til at tage med på turen og stilrene flotte skåle til hjemmet.

Rabat 30%
KW LickiMat Slodog - 36cm
Rabat 70%
Kong Foder Opbevaringstaske
Rabat 20%
Kw Rustfri Skål - Ø21,5 - 2l
« 1

Stort udvalg af hundeskåle, foderautomater og foderstativer

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af mange forskellige hundeskåle, lavet i flotte designs, vores hunde skåle fås i mange forskellige materialer, størrelser og farver. Du finder på samme tid foderautomater til at sikre din hund altid har mad nok stående hele dagen, samt flotte praktiske foderstativer, så du både har vand- og madskål i et enkelt flot sæt. Derfor finder du med stor sansynlighed lige præcis en skål der passer lige præcis hjem til dig, eller en skål som er perfekt til at tage med på turen.

Madskåle til hunde

En hunde madskål skal passe præcis til din hunds behov, samt ind i dit hjem. Derfor skal du gøre dig selv nogle tanker omkring hvordan din hunde madsmål skal se ud, for at den passer lige præcis ind i dit hjem. Du skal gøre dig nogle tanker omkring hvilken materialer du ønsker, dette kan være en madskål i rustfri stål, i keramik eller i plastik, vi har sidst men ikke mindst flere forskellige flotte skålunderlag til at sikre dit gulv ikke bliver ødelagt eller alt for beskidt.

Vandskåle til hunde

En vandskål til en hund er et "must" at have, derfor finder du selvfølgelig også hos os flotte og praktiske vandskåle i alle mulige forskellige designs, størrelser, materialer farver mm. Du finder vandskåle i helt store størrelser til de store og tørstige hunde, samt små søde vandskåle i prinsesse keramik tema. Vi har også sammenklappelige vandskåle til turen, eller praktiske drikkedunke som er lige til at tage med på turen.

Madskåle i melamin

Madskåle i melamin er et godt valg, hvis du ønsker en skål, der er nem at rengøre og holde pæn og ren. Melamin er et materiale, der er modstandsdygtigt over for slid og ridser, og som samtidig er let at rengøre. De fås i mange forskellige størrelser og farver, så du kan finde den helt rigtige skål til din hund.

Hundemadskåle i rustfrit stål

Rustfri stål er et godt valg, hvis du ønsker en hundeskål, der er nem at rengøre og holde pæn og ren. Rustfrit stål er et materiale, der er modstandsdygtigt over for slid og ridser, og som samtidig er let at rengøre. De fås i mange forskellige størrelser og farver, så du kan finde den helt rigtige skål til din hund.

Keramik hundeskåle

En keramik hundeskål er ofte lavet i flotte designs, med flotte udsmykninger og farver. De er normalt nemme at rengøre og tåler ofte maskinopvask, dette gør dem hygiejniske. Vi har keramik skåle til hunde i mange forskellige størrelser og mærker, som blandt andet Trixie, Dogman, Nobby mm, nogle af keramik skålene fås med gummibund, for at sikre at den glider mindre rundt, samt de er lidt tungere.

Plastik hundeskåle

En hundeskål i plastik er ofte billig og effektivt, dog er de ofte meget lette. De er nemme at rengøre og holde rene, de fås i mange flotte farver, former og størrelser og de fås til de langørede spaniels. Vi har plastik hundeskåle fra Trixie, Savic mm.

Hundeskåle i rustfri metal

En hundeskål i rustfri stål er praktisk, solid og nem at rengøre, de er perfekte til både vandskåle og til madskåle.  De fås i mange forskellige størrelser. Vores udvalg af skåle i rustfri stål fås både med eller uden gummi bund, som sikre at hunden har mere besvær med at kunne skubbe skålen rundt. Den eneste ulempe ved en hunde skål i rustfri stål, er dog at et hundetegn eller andet vedhæng, nemt kan banke ind i skålen og larme.

Aktiveringsbræt til hundefoder

De meget populære og praktiske aktiveringsspil fra blandt andet Trixie, Northmate, Buster mm. Sikre alle sammen at din hurtigt spisende hund, er tvunget til at bruge længere tid på at spise, da din hund skal kæmpe for maden, dette aktivere samtidig din hund mentalt og fysisk, så dette er perfekt som en daglig aktivering. Nogle hunde som spiser fra en skål alt for hurtigt, som blandt andet nogle labradore, kan finde på at kaste op efterfølgende, vis de spiser for hurtigt.

Foderstativer til hunde

Et foderstativ sikre at du har en flot stativ, med både madskål og vandskål i et flot sæt. De er ofte lavet i flotte designs og fås både med skåle i rustfri stål eller i keramik, fælles for dem alle er de gode materialer og udsmykninger.

Foldbare hundeskåle

En folbar hundeskål sikre at du enkent og nemt kan folde skålen sammen til at tage med på en ferie, en weekend eller på tur i naturen. Dette sikre de fylder minimalt i bilen.

Foderautomater

En foderautomat sikre at din hund, som ofte spiser stille og roligt i løbet af hele dagen, altid har adgang til mere frisk og lækkert hundefoder, den fylder langsomt selv op nede i bunden, hvor hunden kan spise i dens eget tempo.

Northmate foderbræt

Northmate foderbræt sikre at din hund eller hvalp er tvunget til at spise langsomt samtidig med den bliver mentalt stimuleret. Dette giver i sidste ende en balanceret hund som undgår kedsomhed. Du skal vælge en Northmate foderbræt fordi at den:

  • Spiser langsomt, sikre op til 20 gange længere spisetid
  • Bliver mentalt stimuleret
  • Balanceret hund, forhindre kedsomhed
  • Stimulere din hunds sanser og instinkter
  • Foderet fordeler sig langs alle takkende

Flotte skålunderlag

Hos os finder du mange forskellige skålunderlag til hundeskålen, disse har til fælles at sikre at dit gulv kan undgå skader af vand eller gammelt mad og du kan nemt og enkelt tørre underlaget af, lige så ofte som det er nødvenligt. De fås i mange forskellige flotte farver og temaer.

Billige hundeskåle

Hos os finder du mange forskellige prisvenlige og billige hundeskåle, dette sike at alle har mulighed for at få en flot og praktisk skål til hunden eller hvalpen.

Godbidskrukker til hundegodbidder

De flotte keramik godbidskrukker til hunde, er ofte flotte og praktiske, de sikre at hundegodbidderne holder sig friske og lækre, du slipper for at have poser læggende fremme, men i stedet har en flot dekorativ krukke stående.

Madskåle til hunde

Madskåle til hunde er ofte lavet i rustfri stål, dette sikre at skålen er nem at rengøre og holde pæn og ren, dette sikre at din hund ikke får bakterier fra skålen.

Køb din hundeskål online på Dyreverdenen.dk

Hos Dyreverdenen.dk finder du et stort udvalg af hundeskåle, foderstativer, foldbare hundeskåle, foderautomater, Northmate foderbræt, skålunderlag og godbidskrukker til hundegodbidder. Vi har altid gode priser og hurtig levering. Så kig forbi og find den helt rigtige hundeskål til din hund eller hvalp.

Køb din hundeskål i vores fysiske butik i Herfølge

Du er også velkommen til at besøge vores fysiske butik i Herfølge, hvor du kan se vores store udvalg af hundeskåle, foderstativer, foldbare hundeskåle, foderautomater, Northmate foderbræt, skålunderlag og godbidskrukker til hundegodbidder. Vi har altid et stort udvalg af produkter og gode priser.

Find den rigtige hundemadskål

Hundemadskålen er et vigtigt element i hundens liv, det er vigtigt at du vælger den rigtige skål, der passer til din hunds størrelse og behov. Der findes mange forskellige typer af hundeskåle, der passer til forskellige behov. Vi har et stort udvalg af hundeskåle, foderstativer, foldbare hundeskåle, foderautomater, Northmate foderbræt, skålunderlag og godbidskrukker til hundegodbidder. Vi har altid gode priser og hurtig levering. Så kig forbi og find den helt rigtige hundeskål til din hund eller hvalp.

Foderskåle på tilbud

Hos Dyreverdenen.dk har vi altid et stort udvalg af hundeskåle, foderstativer, foldbare hundeskåle, foderautomater, Northmate foderbræt, skålunderlag og godbidskrukker til hundegodbidder på tilbud. Vi har altid gode priser og hurtig levering. Så kig forbi og find den helt rigtige hundeskål til din hund eller hvalp. Er du heldig kan du finde noget på tilbud ellers tilmeld dig vores nyhedsbrev og gå aldrig glip af et godt tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?