Hvorfor skal jeg have et hundebur i bilen?.

Et hundebur i bilen sikre at din hund er forsvarligt og sikkert fastgjort, på den sikrest mulige måde, der findes også andre måder som med sikkerhedssele, løst i baggarum og lign. Mem et hundetransportbur er den mest sikre måde, for din og din hunds skyld. Et ulykke ville nemlig ellers kaste din hund rundt i bilen, med mulighed for også at kunne ramme dig eller dine med passagere i bilen. Sidst men ikke mindst, kan det hjælpe på køresyge hunde, da hunden ikke glider rundt i bilen, og sikre den bedre ro og tryghed.

Hvilket hundebur passer til min hund?.

Dette spørgsmål er utrolig svært at svare på, da der er mange meninger omkring hvor meget plads en hund bør have i et hundebur, som udgangspunkt bør din hund kunne rejse sig, vende sig og lægge ordenligt ned, men nu mindre plads der er i buret, nu mindre chance er der samtidig for den kommer tilskade vis du bruger buret som transportbur til hunden. Alt i alt sikkert, praktisk og komfortabelt for din hund. Du kan med fordel lægge en madress eller et tæppe i buret, for at gøre det mere behageligt.

Hvilket hundebur passer til min bil?.

Et spørgsmål der kræver meget, dog kan vi her anbefale vores populære, crash testede, samt bedst i crash test hos FDM. De sikre 4pets pro hundebure. Disse kan der nemlig ses om de passer til lige præcis din bil i forhold til mærke og model / årgang. Samt størrelsen på din hund. Du kan se burene samt størrelserne HER, kliker du dig inde på buret, er der et link til 4pets, for info omkring det bur der passer til din bil, samt hund. Se mere HER.

Transportkasser i plast.

En transportkasse i plast, er en anden måde at transportere din hund eller andet kæledyr, i stedet for et transportbur, de er ofte dog mest praktiske til mindre hunde, de er dog normalt nemme at flytte rundt og har ofte håndtag, de er nemme at rengøre. Du bør dog fastspænde transportkassen grundigt i bilen.

Er et transportbur lovpligtigt til hunde?.

Nej. I Danmark er dette ikke lovpligtigt, det forbedre blot sikkerheden for både dig og din hund utrolig meget, samt chancen for din hund ville overleve en ulykke. Du skal samtidig være opmærksom på at tager du din hund med til udlandet, kan der være regler omkring dette, dette gælder blandt i Sverige.

Transportbure og hundebure i høj kvalitet.

Vores transportbure og hundebure er lavet i god kvalitet, tag fx. 4pets hundeburene, disse er holdbare, crash testede og solide. De sikre din hund med stor chance overlever en ulykke, vis uheldet sker. Nogle varianter fås med plast til flere hunde.

4pets pro hundebure.

Er nogle af de bedste og mest solide hundebure, samt transportbure til hunde. Nogle af kendetegnene ved vinderen af FDM´s bedst i test af crash test af hundebure er tilbudet om 2 års garanti, ISO 9001 certificered fabrik, made in Switzerland, forstærket bagvæk, stabil aluminiums ramme, dørerne er nemme at lukke, stærkere forbindelsesled, vedligeholdelsesfrie, frit udsyn bagud, fra førersædet, god luftcirkulation, snavs bliver i buret, godt greb mm. Burene bliver sidst men ikke mindst sendt gratis med Danske fragtmænd direkte til din bopæl.

Hundebur til hjemmet.

Et hundebur i hjemmet kan bruges til mange ting, en tryg zone for din hund eller hvalp, eller til at af stresse din hund. Nogle hunde er nemlig ikke glade for alt for store rum, når de er alene hjemme, faktisk kan selv små badeværelser være for meget, og din hund kan stresse og begynde at ødelægge ting, her kan det være en fordel at burtrænne din hund, til at få en tryg zone at være i, med tiden kan du åbne buret og er du heldig langsomt lukke hunden ud i flere rum. Bemærk dog det kan tage alt fra dage til uger at burtræne sin hvalp eller hund, dette kommer an på mange forskellige ting.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?