Hvalpelegetøj

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af farverigt hvalpelegetøj til hvalpe i alle aldre og størrelser og med forskellige formål.

Afp Varmepude Til Mikroovn
Kong Woozles Rosa - 34cm - M
« 1

Stort udvalg af hvalpelegetøj

Hos Dyreverdenen finder du et kæmpe stort udvalg indenfor hvalpelegetøj, så der ville med god chance være lige præcis noget legetøj til din hvalp i vores sortiment om det skal være en bold, et spil, et træktorv eller hvad end du ønsker at forkæle din hundehvalp med af legetøj, så finder du det med stor chance lige HER.

Legetøj til hvalpe

Legetøj til hvalpe handler ikke kun om sjov og ballade men også om at din hund bliver stimuleret mentalt & fysisk, samt den opbygger dens sanser og forståelse for verdenen blandt andet igennem leg og sjov, så legetøj til hvalpe har mange fordele også at din hund bider i dette i stedet for din sko eller lign. Legetøj til hvalpe kan også bruges som belønning eller til at knytte bånd mellem ejer og hvalp.

Hvilket hvalpelegetøj passer til min hvalp?

Det kommer helt an på hvalpen og er utrolig svært at sige på forhånd, det bedste er du prøver noget forskelligt og ser hvordan hvalpen reagere, hvis den fx. kun ødelægger stofbamser for at hive pivet eller fyldet ud bør du evt. overveje noget andet eller forsøge at punktere pivet i første omgang, der findes så meget forskelligt hvalpelegetøj at det kan utrolig svært bare at sige hvilket hvalpelegetøj som passer til lige din hvalp.

Sansemotorisk hvalpelegetøj

Det er under blandt andet leg at din hvalp lærer en helt masse omkring motorik og dens sanser, derfor er det vigtigt at lade din hvalp opleve forskelligt legetøj til at opbygge dette fx. en aktivitetsbold med godbider inden i, at gemme godbidder i spil, at slikke på en lickimat eller noget helt andet der kan opbygge dens sanser og motorik, det kan også være at trække i træktorvet og meget mere.

Aktivitetslegetøj til hvalpe

At aktivere din hvalp mentalt og fysisk er vigtigt, en stimuleret hvalp er ofte en hvalp der trives bedre, du må dog huske aldrig at overstimulere din hvalp, husk den også har brug for at slappe af i hovedet og ofte har brug for en helt masse søvn i løbet af en dag. Lad den prøve en helt masse forskelligt aktivitetslegetøj og få en klog hund.

Det bedste hvalpelegetøj

Hvilket hvalpelegtøj er bedst spørg du måske?, svaret er utrolig svært da det kommer helt an på din hvalp, ofte ville du dog finde de lidt dyrere legetøj som Kong, som i meget bedre kvalitet mod det billige legetøj, ofte holder Kong og andre i den prisklasse ofte også generelt længere og bedre.

Holdbart hvalpelegetøj

Du finder et bredt udvalg af holdbart hvalpelegetøj hos os, lige fra Red Dingo til Kong. Du finder generelt vores mest holdbare hundelegetøj HER. Bemærk dog der aldrig er bidegaranti på hundelegetøj da alle hunde er så forskellige at noget kan lille Fido ødelægge på ingen tid, mod den store King kan have det samme legetøj i flere år, samtidig er hundens tænder ofte så skarpe så ville de virkelig ødelægge så kan de ofte dette. (især stofbamser).

Hvalpelegetøj fra Kong

Kong er genrelt i høj kvalitet og ofte utrolig hvalpevenligt som legetøj til hvalpe, derfor går du næppe forgæves ved at give din hvalp Kong legetøj, de er ofte også fyldt med den ene form for sjov eller den anden.

Farverigt hvalpelegetøj

Farver kan bare noget, derfor finder du et bredt udvalg indenfor farverigt hvalpelegetøj hos os, lige fra de klassiske baby farver som babyblå og babylyserød til de mere farvestrålende farver og alt der i mellem.

Hvalpevenligt legetøj

På denne her side finder du et bredt udvalg indenfor hvalpevenligt legetøj, legetøj der kan være i lige fra stof til gummi og alt der i mellem, derfor går du ikke helt forgæves ved at kigge på denne her side for at finde hvalpevenligt legetøj til din nye bedste ven.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?