Kradsetræer

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af kvalitets kradsetræer, lavet af nogle af de bedste producenter indenfor kattehuler og kradsetræer. Se det som din garanti for et kvalitets kradsetræ der holder, som er ideel til både leg, seng og helt uundværlig i forbold til den daglige hvæsning af kløer.

Stort udvalg indenfor kradsetræer

Hos os finder du et stort og bredt udvalg indenfor kradsetræer til katte, du finder gulv til loft modeler, små killinge modeler og store kraftige som sikre rigeligt af sjov for din kat, som kan sidde oppe og holde udkig, holde dens kløer ved lige eller hoppe rundt og lege.

Derfor er det vigtigt med et kradsetræ

Katte er fra naturens side et aktivt og nysgerrigt dyr og har brug for massere af aktivering, især som inde kat er dette et must. Her kommer kradsetræet ind i billedet, da katten kan lege, komme højt op da de elsker at kunne få et godt overblik over sit område. Udover det bruger katten træet til at kunne kradse/hvæse sine kløer for at holde dem skarpe og klar til en kommende jagt, hvis du ikke har købt et kradsetræ til katten, kan du hurtigt ende med den finder en sofa eller lign. til at klare opgaven, hvilket hurtigt resultere i, at katten bliver upopulær iforhold til hvad du syntes.

 

Stort udvalg af kattehuler, kradsetræer, måtter mm.

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af kvalitets og solide kradsetræer, måtter, huller mm. Som enten kan stå på gulvet, ligge på gulvet, side på væggen eller hvad du ellers ønsker. Så hos os, går du aldrig forgæves, i jagten på lige hvad du mangler til din kat. Og har vi ikke lige den vare du mangler, kan vi bestille utrolig typer hjem.

 

Hvordan skal kradsetræet placeres i hjemmet?

Din kat har brug for at kunne bruge kradsetræet til at komme højt op, og få et overblik over sit territorium, derfor er den perfekte placering midt i dens territorium, hvilket i praktis er mellem madskålen og kattebakken. og gerne tæt på hvor du omgiver dig, så her kunne stuen være perfekt. Da katte ofte er sociale dyr, og ofte ønsker din nærhed.

 

Gør kattens kradsetræ mere interessant at bruge

Du kan simpelt, nemt og hurtigt gøre kradsetræet mere interessant og samtidig stimulere din kats brug af kradsetræet helt enkelt, ved at sprøjte katte urt som catnip eller baldrian på

Catnip 50 ml - Catnip 175 ml.

Baldrian 50 ml - Baldrian 175 ml.

 

Skal du vælge en hule, kradsetræ eller et krædsebræt?

Det afhænger af hvad din kat elsker mest, skal den højt op?, kradser den mest i ting på gulvet, elsker den at ligge i en hule eller hvad foretrækker den?, alle katte og killinger er nemlig 100% forskellige med hver deres personlighed og ønsker, ofte kan vi hjælpe dem lidt og vælge hvad de ønsker, men de ville altid være forskellige.

 

Hvad størrelse kradsemiljø skal du vælge?

Det muligt vi har et stort udvalg af kradsetræer og andre kradse muligheder, men det afhænger også af hvordan din kat er, men ofte kræver en indekat et større træ, af den grund katten skal aktiveres mere, da udekatten løber ude mange timer af dagen og bliver aktiveret. Dog har kattekillinger ikke samme behov som de voksne katte, vær især opmærksom på at en killing hurtigt kan vokse fra et kradsetræ vis det er købt alt for lille, det kommer selvfølgelig også an på racen af katten. Selve kradsetræet bør være så stort at katten kan strække sig helt ud ved hvæsning af sine klør.

 

Kradsemiljæer fra Trixie, Nobby og PetRebels

Her hos DyreVerdenen har vi et stort udvalg de de solide kvalitets kradsemiljøer fra Trixie, Nobby og Petrebels lavet til katte i alle størrelser og aldre. Vores kradsetræer er altid populære og de fås i et stort udvalg i mange forskellige former, størrelser, farver og typer. Vi har kradsetræer der går fra gulv til loft samt helt små krasemiljæer som intet fylder i hjemmet med stadig kan være populære.

Hvorfor kradser katte?

Grunden til at alle katte kradser er helt naturligt. Katte kradser fra naturans side for at vise at dette sted er dens territoriem og det er her den bor, Jo flere katte, mennesker eller andre dyr der ser katten kradse, nu flere ser at katten ejer stedet i følge den, derfor kan det nogle gange gå ud over hjemmets genstande som fx. sofaen eller andre møbler du har i hjemmet. For at undgå at din kat går helt kradse amok på dine møbler og ender med at ødelægge noget, kan det være nødvendigt at give katten et kradsemiljø, kradsebræt eller et kradsetræ. Der kan din kan frit kradse løs uden det går ud over dine møbler eller måske din væg. Dermed kan din kat eller killing frit afmærke sit territorie og vise alle de andre dyr, at dette er dens sted. Faktisk når katten kradser på ting, sætter den sin duft af med sine poter, dette signalerer til andre katte, at dette territorie ejer den og de skal ikke nærme sig dette sted. Samtidig med viser din kat selvtillid, når den kradser på ting og afmærker sit terrietorie. Sidst men ikke mindst er det en måde for katten at pleje sine kløer på, de bliver slippet og afkortet, derfor kan du og må du ikke forhindre katten i at kradse og afmærke sit terrietorie, du skal blotr hjælpe den med at forstå hvor den må gøre dette. Derfor vælg med omhu det rigtige kradsemiljø, kradsetræ eller kradsebræt der passer til lige dine katte. Du kan med fordel bruge catnip eller baldrian til at lære katten at bruge det rigtige sted.

 

Kradsetræer med hurtig levering

Ved at købe dit kradsetræ hos DyreVerdenen modtager du altid hurtig levering direkte til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til din hovededør. Mange af vores kradsetræer har faktisk også gratis levering da nogle af dem koster over de 500 kr. der udløser gratis fragt. Derfor kan du med fordel hurtigt finde lidt kattelegetøj eller kattegodbidder eller andet lækkert for at opnå gratis fragt på din kats nye tilbehør.

 

Det rigtige kradsetræ

Det rigtige kradse træ kan være svært at finde, da det skal passe 100% til din kat eller dine katte, derfor skal du tænke over hvad dine katte ville fortrække. Nogle katte elsker høje gulv til loft kradsetræer, nogle elsker at lægge i en hule højt oppe, andre katte elsker at kradse løs på forskellige overflader. Nogle ønsker at lille kradsetræ, nogle et helt miljø med en masse legetøj og forskellige højder. Andre ønsker blot et lille stykke pap med krads på. Killinger ønsker måske en helt anden type og gamle senior katte eller store katte har måske behov for noget helt andet. Derfor er det vigtigt at forsøge at forstå hvad din kat mest har brug for. Et hint kan være vis katten elsker at kravle højt op for at holde øje kan et gulv til loft kradsetræ være en rigtig gode ide. Et kradsetræ kan på samme tid sikre en god mental og fysisk aktivering af din kat, og sikre den holder den slanke form.

Vælg det rigtige kattetræ

Et kært barn har mange navne, derfor ville nogle kalde det et kattetræ, produktet er det samme som vores kradsetæer det er kun kaldenavnet som er anderledes.

Køb kradsetræ online

Du kan enten købe dit kradsetræ direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tulbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb kradsetræ i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg af kradsetræ, det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende kradsetræ eller har brug for hjælp til valget af noget nyt og spændende eller noget helt anderledes legetøj til katte end de normalt leger med. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?