Hagen

Hos Dyreverdenen finder du også det lækre udvalg fra Hagen, som producere og videre sælger nogle af de mest kendte mærker indenfor kæledyrs tilbehør som mærket Pedi Perch, Catit og Living World. Og med de over 60 års erfaring, ved de lige præcis hvad de gør.

Om Hagen

Hagen er en familie virksomhed grundlagt af Rolf C Hagen i 1955. I dag er de en af verdens største privat ejede multo nationale producenter af kæledyrs tilbehør. De gør dette pga. deres store kærlighed til dyr, Faktisk siger de: kæledyr er ikke kun hjertet af vores forretning, de er hele grunden for de er til.

Siden 1972 mærket Living World har produceret fugle og smådyrs produkter for at gøre hverdagen mere atraktiv for dem. I dag består udvalget til at dække alt til disse dyr. I dag ejet af Hagen.

Hagen Pedi Perch Fugle Siddepind

De utrolig populære pedi perch fugle siddepinde fra Hagen er lavet i hård, men ikke giftig cementgren, som er nøje produceret til fugle. Sidde pinden hjælper med at vedligeholde og trimme fuglens negle, samt rense og pudse deres næb. Samtidig har siddepinden en ru bølget overflade, som kan hjælpe med at fremme fuglens blodcirkulation i dens fødder, samt hjælpe med at forhinde gigt og vævsnedbrydning.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?