Kaninfoder

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt udvalg af kvalitets kaninfoder. Du finder kaninfoder til alle aldre, størrelser og racer af kaniner hos os. Vores udvalg af fodere indeholder alle de vigtige vitaminer og ernæringsnæssige tilsætninger som din kanin har behov for ud over deres hø.

« 1

Stort udvalg af kaninfoder

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg indenfor kaninfoder. Du finder foder i mange forskellige mærker, størrelser og smage, dette skal sikre din kanin kan få det bedste af det bedste indenfor kanin foder. Du skal dog som altid huske på, at 80% af din kanins mad skal bestå af hø, derfor finder du også et stort udvalg af kaninhø hos os, dette skal sikre du kan få alt indenfor foder, hø og tilbehør hos Dyreverdenen.

Billigt kaninfoder

Hos os finder du altidgt billigt kaninfoder, meget af vores foder at til en af Danmarks bedste priser, dette er for at sikre din en god pris på dit kaninmad, og samtidig sikre du kan købe alt indenfor kanin tilbehør hos os. Derfor finder du altid billigt kaninfoder i en god kvalitet hos os, der er ingen grund for at handle for mange steder efter billigt kaninfoder og tilbehør.

Det bedste kaninfoder

Hos os finder du altid det bedste af det bedste indenfor kaninfoder, faktisk ville vi påstå at have nogle af markedets bedste mærker indenfor kaninfoder, dette tæller blandt andet de populære kvalitets mærker som blandt andet Burgess, Oxbow og Science Selective. 3 gode mærker af det bedste kaninfoder på markedet, som fås til alle aldre og størrelser af kaniner.

Hvilket kaninfoder skal jeg vælge?

Hvis du spørg os, bør du altid gå efter piller også kaldet pellets, dette sikre at din kanin ikke kan sortere i dens kaninmad, som den ville gøre med muslifoder. På den måde får din kanin alt hvad den har brug for af ernærring, vitaminer og mineraler, uden den kan sortere nogle af tingende fra. Her kan vi især anbefale Burgess, Oxbow, Science Selective eller Beaphar som 4 bud på nogle kvalitets mærker, som vi personligt kan stå inde for. Så spørg du os hvilket kaninfoder skal jeg vælge, ville dette være vores svar.

Dyrlæger mener samtidig at fiber er den mest vigtige del når du skal kigge efter kaninfoder De vilde kaniner spiser nemlig primært græs, som indeholder 20-25% fiber, samt at en kanins tænder og fordøjelse har udviklet sig til at skulle spise en meget fiberrig kost. Derfor anbefaler vi altid et gå efter et højt indhold af fiber, når du kigger efter kaninmad. Vi anbefaler som minimum at gå efter 18% fibre.

Pellets kaninfoder

Pellets kaninfoder er også kaldet piller, det er foder som nøje er blandet som piller, for at sikre din kanin ikke kan sortere i dens foder som den ville kunne med muslifoder, dette skal sikre din kanin for alt den rigtige ernæring, vitaminer og mineraler som den skal have, uden at kunne sortere nogle af delene fra ud fra smagen.

Musli kaninfoder

Musli kaninfoder er foder som indeholder en blanding af alle ingredienserne, her kan kaninen vælge at sortere nogle af tingende fra og spise alt det gode først. Foderet er nemlig lavet som stykker af alle ingredienserne blandet i en pose. Dette kan blandt andet være stykker af ærteflager, gulerødder mm. Vi anbefaler dog altid som hovedfoder ud over de 80% kaninhø, at give pellets kaninfoder til din kanin, musli foder kan ofte dog være perfekt som snack eller tilsat pellets foderet, hvis din kanin stadig spiser dette op.

Hvor meget foder skal en kanin have?

Dette er meget forskelligt fra mærke til mærke. Bemærk dog at kaninfoder udgår en meget lille den af din kanins daglige mad. 80% af denne skal bestå af hø og kun 4-5% af det daglige foder skal bestå af kaninfoder gerne i pellets. Dette svare som en huskeregel at en kanin ca. skal have 20g pr. kilo kropsvægt. Fx. en kanin på 1kg, skal have 20g dagligt, en kanin på 2 kilo, skal have 40g dagligt. Da de forskellige mærker af foder vejer meget forskelligt, anbefaler vi altid nøje at afveje foderet med en vægt, for at få den rigtige mængde foder.

Kornfrit kaninfoder

En kanin bør undgå korn i dens foder, dette er en billig og dårlig ingrediens i kaninfoder. Græs eller hø er en meget bedre ingrediens til din kaninsmave. Du bør dog ved valg af kaninfoder med korn være sikker på at kornet er forarbejdet rigtigt. Fx. indeholder Burgess korn, men dette korn er varmebehandlet og dermed forarbejdet på den rigtige måde, som sikre det er egnet til kaniner.

Burgess kaninfoder

Burgess Excel er nok det mest anerkendte mærke indenfor kaninfoder, foderet er altid lavet i pellets og er anbefalet af flest dyrlæger i verdenen. Foderet fås til alle aldre af kaniner, som unge, dværgkaniner, voksne kaniner og ældre kaniner, samtidig finder du mange forskellige varianter og smage, som blandt andet en til indendørs kaniner, en med naturlige ingredienser, eller med lækre smage som origano eller mint. Du finder de mest populære varianter i flere forskellige størrelser poser 2, 4 eller 10kg. Burgess indeholder samtidig en høj mængde af naturlige fibre på hele 36%, samt pellets forhindre selektiv spisning og smagende en bedre accept fra din kanin, samtidig ville de fleste kaniner meget gerne spise Burgess. Burgess indeholder samtidig probiotika for en bedre fordøjelse, samt foderet er forstærket med vitaminer, mineraler og naturlige antioxidanter til at sikre en sund kanin. Burgess Excel et et Engelsk kvalitets kaninfoder, som vi stærkt anbefaler. Mærket startede i 1960érme og har derfor mange års erfaring.

Science Selective kaninfoder

Supreme Science Selective er et kvalitets kaninfoder som fås i forskellige varianter. Det fås til unge kaniner, til voksne kaniner og til ældre kaniner, samt du finder forskellige størrelser til de voksne kaniner bestående af poser fra 1,5-10kg. Samtidig er Science Selective lavet i pellets og det er et dejligt velsmagende og sundt kanin foder med et højt indhold af fiber til at sikre en god velvære og vitalitet. Di finder også en kornfri variant fra Science Selective. Science Selective er et Engelsk mærke i god kvalitet med over 20 års erfaring. Mærket kaldes også Supreme Science Selective og beregnes som en af bedste fodere på markedet indenfor kaninfoder.

Oxbow kaninfoder

Oxbow er et kvalitets kanin foder som fås i forskellige størrelser og varianter, blandt andet til unge kaniner. Oxbow er pellets, det er lavet til at opfylde kaninens unikke ernæringsmæssige behov og indeholder timothy hø og er med til at sikre en effektiv fordøjelse, samt det indeholder sunde ingredienser og vitale næringsstoffeer. Foderet fås i 2 størrelser. Oxbow er fra Omaha i USA.

Mr. Johnsons kaninfoder

Mr. Johnsons er vores eneste kaninfoder som fås i både musli blandings mix og som pellets. Foderet kan købes i flere forskellige varianter, til dværgkaniner og unge kaniner, samt i 3 forskellige til voksne kaniner. Foderet fås også i flere forskellige størrelser hvor den største er 10kg. Alt dette for at sikre din kanin flere forskellige lækre smage at vælge i mellem. Mr. Johnsons er et Engelsk kvalitets mærke, med mange års erfaring.

Beaphar kaninfoder

Beaphar kaninfoder er kvalitets kaninfoder bestående af pellets, foderet er 100% kornfrit og med et stort indhold af lækkert timothy hø og mange forskellige græsarter og urter. I Beaphar foderet er der ikke tilsat farvearomaer, konserveringsmidler eller smagsaromaer. Du finder et udvalg både til voksne kaniner og unge kaniner fra Beaphar hos os. Dette er et kaninfoder som vi personligt kan stå inde for, grunden den høje kvalitet. Beaphar er et Hollansk kvalitets mærke.

Køb kaninfoder online

Du kan altid simpelt og nemt købe dit kaninfoder eller kaninmad online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe dit kaninfoder online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe snacks eller tilbehør til din kanin i samme omgang.

Køb kaninfoder i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kvalitets kaninfoder i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af kaninfoder, så du får det bedst egnede.

Bliv meget klogere på kaninfoder og læs den store test af kaninfoder HER.

Kaninfoder Burgess

Burgess er et af de mest kendte kaninfoder mærker, som har været på markedet i mange år. Burgess kaninfoder er kendt for at være af høj kvalitet, samt det indeholder sunde ingredienser og vitale næringsstoffer. Foderet fås i flere forskellige varianter, til dværgkaniner og unge kaniner, samt i 3 forskellige til voksne kaniner. Foderet fås også i flere forskellige størrelser hvor den største er 10kg. Alt dette for at sikre din kanin flere forskellige lækre smage at vælge i mellem. Burgess er et Engelsk kvalitets mærke, med mange års erfaring. Vi har også foder fra Burgess til gnavere som marsvinefoder, hamsterfoder, gnaverfoder til forskellige alder, uger og special menu til kanin og dværgkaniner som er unge eller adult. Vi levere gratis til nærmeste pakkeshop dine varer ved køb over 299kr, ellers er der en billig fragt for levering af din ordre.

Find det rigtige kanin foder hos Dyreverdenen

Hos Dyreverdenen har vi et stort udvalg af kaninfoder fra flere forskellige producenter, så du kan være sikker på at finde det rigtige foder til din kanin. Vi har kvalitets kaninfoder fra Beaphar, Burgess og mange andre. Vi har også et stort udvalg af snacks og tilbehør til kaniner, så du kan give din kanin en lækker og sund kost. Vi har altid gode priser og hurtig levering, så du kan få det rigtige kaninfoder til din kanin hurtigt og nemt. Du kan altid tjekke vores forside for mere info om hvad vi forhandler, vi har også kornfrie snacks fra Vitakraft one.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?