Allergivenlige hundegodbidder

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af allergivenlige hundegodbidder og snacks til hunden eller hvalpen, mange forskellige smage og mærker at vælge imellem selv lækre naturlige snacks. Selv om din hund eller hvalp har allergi, skal den selvfølgelig forkæles lige så meget som alle andre hunde.

Vis din hund har en form for allergi

Er det selvfølgelig utrolig vigtigt du ved hvad den ikke kan tåle. For at sikre at allergien ikke opstår, derfor finder du her på siden de ekstra allergivenlige hundegodbidder og selvfølgelig vælger efter hvad du ved. Kan din hund ikke tåle okse, har vi altid et udvalg af mange andre typer kød at vælge i mellem.

 

Puffede naturlige hundegodbidder

De puffede naturlige hundsnacks fra Whesco er ikke bare lækre for alle hunde, de er også specielt udviklet til at være allergivenlige. De er nemlig kogt i brintoverilte for at dræbe alle bakterier der kan være. Dette gør dem egnede til allergi hunde, medmindre det lige præcis er fx. kylling din hund ikke kan tåle.

 

Allergivenlige hundegodbidder fra Alphaspirit

De lækre bløde allergivenlige hundegodbidder fra Alphaspirit er 100% kornfrie, 100% uden tilsætningsstoffer og lavet på 100% frisk kød og frisk. Hundegodbidderne indeholder 85% kød eller fisk, samt en masse naturlige ingredienser. De kan købes med mange lækre smage som blandt andet, lever, lam, and, fisk, kylling, okse, yogurt eller ost.

 

Skal min hund altid have allergivenlige godbidder?

I de fleste tilfælde ja, medmindre du direkte i samarbejde med dyrlægen, finder ud af hvad din hund præcis ikke kan tåle, nogle hunde kan fx. ikke tåle okse, andre kan det være gluten, der kan lige som med os mennesker være mange former for allergi, derfor ville det bedste være at få det undersøgt hos dyrlægen og finde årsagen. Dyrlægen ville også kunne hjælpe dig omkring valget af allergivenlige hundegodbidder eller du kan kontakte os for hjælp.

 

Allergivenlige hvalpegodbidder

Selv hvalpe kan have allergi, derfor bør du holde øje med din hvalp, og opstår der nogle former for allergi ville vi anbefale at kontakte din dyrlægen, for at finde ud af problemet. Alle allergivenlige godbidder kan også bruges til hvalpe.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?