Chipsi

Chipsi bundstrøelse og træspåner

De naturlige typer af bundstrøelse fra Chipsi sikre din kanin, gnaver, krybdyr elelr fugl. Går i noget naturligt, ugiftigt, næsten strøvfrit, absorberende og godt bundstrøelse, som er 100% naturligt.

Chipsi Sunshine Enghø 10kg

Chipsi bundstrøelse

Bundstrøelsen fra Chipsi er lavet af plantefibre som er helt uden den mindste spor af kemiske tilsætningsstoffer. Bundstrøelsen består af hø, halm eller hamp, dette sikre en naturlige bundstrøelse til de fleste typer af smådyr, strøelsen fås med dejlige dufte som æble eller citrus, samt en "fun" version til børn, ved flotte farver. Chipsi bundstrøelsen er 100% giftfri, næsten strøvfrit, naturlige, miljøvenlig og biologisk nedbrydelig. Det er meget absorberende og lugt kontrolerende.

Chipsi spåner

Bøgeflis træ spånerne fra Chipsi er egnet til forskellige eksotiske dyr som nogle arter af krybdyr og fugle. Spånerne er 100% naturlige, giftfrie, næsten støvfrit, miljøvenligt og biologisk nedbrydelig. Flisen fra Chipsi er lavet under strenge kontrol krav efter ISO 9001 standard, med kvalitet og miljømæssig bæredygtighed som den største priotitet. Spåner fås i flere størrelser spåner.

Hvilke dyr kan bruge Chipsi?

Chipsi har lavet forskellige typer af strøelse så der er en strøelse til kaniner, gnavere, fugle og forskellige krybdyr.

Naturligt bundstrøelse

Chipsi bundstrøelsen og træ spånerne er 100% naturlige og biologisk nedbrydelige.

Chipsi er 100% naturligt

Ved at bruge Chipsi sikre du et 100% naturligt miljø for dit kæledyr, et ugiftigt og miljømæssigt strøelse.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?