Millamore

MILLAMORE – For glade kæledyr!

Millamore er en naturlig strøelse & redemateriale i den højeste kvalitet til små dyr som blandt andet hamstere og andre gnavere. Millamore gør det nemt for dig og giver dig den bedste funktionalitet. Millamore er fremstillet i Estland og har arbejdet med at øre dyrevelfærd i omkring 35 år.

Historien om Millamore

Millamore er en helt ny type af strøelse og redemateriale i den højeste kvalitet til smårdyr som fugle, krybdyr og gnavere som kaniner, hamstere, marsvin mm. Strøelsen giver den højeste grad af hygge og hygiejne for små kæledyr.

Millamore strøelsen er specielt fremstillet til brug hos smådyr. Strøelsen er fremstillet af frisk naturlig aspetræ, som ikke indeholder nogle former for tilsætningsstiffer eller efterladenskaber fra træ- og papirindustrien. Forskellige dyrlæger og specialister i trivsel hos kæledyr, anbefaler brug af aspetræ til strøelse, fordi det indeholder mindre mængder af harpiks end det klassiske nåletræ som fx. grantræ.

Millamore strøelsen har samtidig en utrolig god sugeevne og lugtkontrol. Alle produkterne er sikre og genenm testet på laboratorier. Aspetræet er behandlet ved en høj temperatur på over 100 grader, dette sikre træet ikke indeholder nogle former for sygdomsfremkaldende bakterier eller andre mikroorganismer. Samtidig er strøelsen støvfrit for at beskytte åndedræts systemet hos dit kæledyr og dig, samt for at undgå allergier hos både kæledyr og os mennesker.

Strøelsen fra Millamore sikre en nem pleje af dine kæledyr og en nem rengøring, strøelsen sidder nemlig ikke fast på poter eller i pelsen, og dfen spredes ikke når dit kæledyr bevæger sig rundt i dens bur. Alt strøelsen kommer i plastik poser, som er nemme at flytte rundt på.

Råvaren til Millamore strøelse er FSC ® -certificeret, dette sikre dig en ansvarsfuld og bæredygtig skovdrift. Hele produktionen af Millamore strøelsen er helt uden sild og de benytter sig af bioenergi, ligesom alle produkterne er biologisk nedbrydelige. Du kan kompostere eller bruge dem som miljø rigtig biobrændsel.

Hvorfor er Millamore strøelse godt?

  • Høj (200%) sugeevne
  • Markant bedre evne til at binde ammoniak end strøelse fremstillet af gran eller fyr
  • Støvfri: giver ikke allergier til hverken mennesker eller dyr. Nem at bruge med større intervaller mellem skifte af strøelse i bur
  • Naturprodukt, der hverken indeholder kemiske tilsætningsstoffer eller rester fra industrien.
  • Fremstillet af lokalt FSC®-certificeret træ
  • Miljørigtig og biologisk nedbrydelig fra bioenergibaseret produktion uden spild

Hvilke dyr kan bruge Millamore strøelse?

Premium strøelsen er egnet til:

Små kæledyr: kaniner, marsvin, hamstre, rotter, mus, deguer, chinchillaer og ildere samt fugle og krybdyr.

Supersoft strøelsen er egnet til:

Små gnavere som hamstre, mus og gerbiler, samt til krybdyr og dyr, som er uden hår og har en følsom hud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?