Glutenfrie Kattegodbidder

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor lækre glutenfrie kattegodbidder. Hos os er det vigtigt vi kan tilbyde et udvalg til alle kæledyr også katte der af den ene eller anden grund har brug for glutenfrit.

Stort udvalg indenfor glutenfrie kattegodbidder

Her hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor glutenfrie kattegodbidder og kattesnacks til alle typer af katte, det er utrolig vigtigt for os at undgå at du går forgæves og derfor tilbyder vi et udvalg indenfor forskellige kattesnacks som fx. glutenfrie, din kat er nemlig vigtig for os.

Hvornår er kattegodbidder glutenfrie?

Godbidder til fx. katte er glutenfrie når de ikke indeholder gluten. Gluten er en blanding af proteiner, som der blandt andet findes i hvede, byg, havre og byg.

Er mine kattegodbidder glutenfrie?

Her ville vi anbefale hvis du fysisk har varen i hånden, at læse på denne ofte reklamere en producent i dag med om indholdet fx. er kornfrit, glutenfrit osv. Skulle du være i tvivl omkring en vare købt hos os, er du dog velkommen til at kontakte os på webshop@dyreverdenen.dk oplys gerne dit ordrenummer og hvilken snack det omhandler.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?