Petsafe

Busy Buddy fra PetSafe

Bussy Buddy er en af de mest holdbare mærker indenfor aktiverende hundelegetøj. PetSafe både designer og producerer det populære innovative og helt unikke legetøj til hunde, lavet i topkvalitet.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Om PetSafe

PetSafe har skabt de bedste øjeblikke mellem dig og dit kæledyr siden 1991. Lige fra de første dage af PetSafe, betød deres kærlig til kæledyr, at de alle delte den samme drøm om at gøre PetSafe til et at de mest pålidelige mærker for kæledyrsejere overalt i verden.

PetSafe er ejet af Radio System Corporation, som ejer mange af de emst genkendelge kæledyrs mærker i verden. Ud over PetSafe inkluderer dette SportDOG, Drinkwell, Busy Buddy, Easy Walk, FroliCat og ScoopFree

Holdbart hundelegetøj fra Busy Buddy

Det utrolig holdbare og solide hundelegetøj fra Busy Buddy, fås i mange modeller og størrelser, fælles for dem alle er at de er utrolig holdbare og sikre en mental og fysisk aktivering af din hund. Gummi legetøjet fra Busy Buddy er lavet af solid kraftig gummi, hvor de fleste har 100% bide garanti på. Ægget og flasken sikre din hund kan bruge meget lang tid på at spise.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?