Stort udvalg i:

Kattegodbidder

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af forskellige kattegodbidder i forskellige lækre smage og typer, de kan bruges til alt lige fra træning, aktivering eller blot som en lækker hverdags snack.

Rabat 30%
Kattegræs i Bakke - 170g
Rabat 30%
JR Farm Kat Catnip Sticks
Rabat 30%
JR Farm Kat Catnip Kugler
« 1

Stort udvalg af lækre kattegodbidder

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og godt udvalg af forskellige lækre kattegodbidder, vi har noget til en hver kats behov. Du finder alt lige fra naturlige kattegodbidder, til bløde kattegodbidder, til tandrensende kattegodbidder, til små katte godbidder, til katte pate og til de populære katte tygge stænger. De er alle velsmagende, lækre og ofte fedtfattige for kattens skyld. Derfor finder du med meget stor sansynlighed katte godbidder som passer til lige præcis din kats smag, hvad enten det blot er som en belønning ved træning af katten, til et katte aktivitets spil eller bold eller blot som en lille hverdags hygge snack.

Kattegodbidder med ordenlige tilsætningsstoffer

Tilsætningsstoffer i en kattegodbid kan udover at tilføje ekstra energi til katten, også bruges til at få katten til at indtage vigtige nærringsstoffer som fx. malt eller gær, de har nemlig de gode egenskaber i forhold til mave- og tarmsystemet samt til pelsen. Vis du giver din kat, katte malt sikre du at din kat kan fordøje meget bedre, og det hjælper katten med at skåne dens mave- og tarmsystem på en god måde. Katte kan også få kattegodbidder som kan have en positiv effekt på urinvejs infektion, til en bedre pels, til at give en tandrensende effekt, til at afhjælpe hårbolde og meget mere. Ingen katte er nemlig ens, derfor kan det være forskelligt hvad der kan være bedst for lige præcis din kat, nogle katte ville foretrække en blød godbid, hvor andre elsker de knasende hårde katte godbidder. Du kan med fordel prøve lidt forskelligt, og finde ud af hvad din kan fortrækker af katte godbidder. Måske forsøge med forskellige smage?.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?