Frostfoder til fisk

Frostfoder er noget af det bedste du kan give din fisk. Alle de vigtige vitaminer og næringsstoffer er naturligt i foderet. Hos os finder du et bredt udvalg indenfor frostfoder til akvariefisk i form af blistpakker og andre produkter.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Frostfoder til fisk

Du finder et bredt udvalg af frostfoder til akvarie fisk hos os, vi har blandt andet røde myggelarver, mallefoder, forskellige blandninger, mysis, krill, hvide myggelarver, discus foder, cyclops, artemia og meget mere til at sikre et kvalitets fiskefoder til dine akvariefisk.

Levering af frostfoder

Vi afsender frostfoder vær onsdag, for at holde fragtprisen nede og sikre at det kan komme frem til dig hurtigt muligt, uden at ende på en terminal en hel weekend, Frostfoderet ved valg af frostfoder levering sættes dette normalt hverdagen efter direkte foran din hoveddør, leveret i en Flamingokasse med fyld i til at holde foderet køligt, for at sikre foderet holder sig bedst muligt. Vi anbefaler dog at købe Ca. 3kg for at det holder sig bedst muligt under transporten i en samlet klump. Der kan samtidig max være 20kg i en kasse inkl. emballage og fyld.

Billigt frostfoder til fisk

Du finder altid billigt frostfoder til dine akvariefisk hos os, vi har fast lav pris, så alle kan være med. Vores produkter er i god kvalitet og yderst velegnet.

Køb frostfoder til fisk i fysisk butik

Du kan også altid nemt og enkelt købe dit frost fiskefoder direkte i vores fysiske butik, her er vi også klar til at rådgive dig, og udlevere det med det samme.

Køb frostfoder til fisk online

Du kan nemt og enkelt købe dit frostfoder til akvariefisk online på vores webshop, vi levere din ordre hurtigt muligt, udfra vores betingelser som pt. er afsendelse vær onsdag og levering dagen af.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?