GnaverGodbidder

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og godt udvalg af forskellige kaningodbidder og gnavergodbidder, fra forskellige kvalitetsbevidste producenter, som blandt andet JR Farm. Du ville finde noget der passer til hvilen som helst kanin eller gnaver, indenfor natur snacks, æblegrene og meget mere.

Little One Tunnel - mellem
Little One Ribsgrene - 50g
Little One Majskobler 130 g
« 1 ...

Kaningodbidder og gnavergodbidder

Vi ville aldrig gå ned på vores udvalg af godbidder til kaniner, marsvin, hamstere, dekuér, chinchilaer, mus eller rotter, faktisk vokser udvalget faktisk konstant. Ikke nok med vores udvalg af stort, vi har også nogle utrolig fornuftige priser, hvor alle kan være med.

Køb kaningodbidder online

Hos DyreVerdenen kan du købe din dværgkanins ynglings godbidder direkte online eller i vores fysiske butik i Herfølge. Det kan også være du ønsker at afprøve nye kaningodbidder, for at finde nogle nye favoritter, en ting er vær fald sikkert, hos os ville du ikke gå galt i byen. Vi har perfekte snacks godbidder til løbet af dagen, eller perfekte kaningodbidder til agility træningen med din kanin. Kanin godbidder eller snacks kan være med til at vedligeholde din kanins tænder og bruges til at sikre en optimal aktivering af din kanin.

Stort udvalg af marsvinegodbidder

Vores udvalg af lækkert hø og lækre marsvinegodbidder er stort, og udvalget vokser hele tiden, De lækre marsvinegodbidder fra blandt andet JR Farm er altid et hit hos vores små marsvin. Så lige gyldigt hvor lækre godbidder eller vis du er efter nogle bestemte typer af snacks til dit marsvin, er der stor chance for at finde det hos os. Marsvin godbidderne kan på samme tid bruges til at aktivere dit marsvin, samt sikre lidt ekstra vitaminer og mineraler.

Hamster godbidder

Selv om du har et guldhamster eller et dværghamster, går du stadig ikke gatl i byen ved at handle på vores webshop eller i vores fysiske butik, da vi forsøger at have de mest lækre hamster godbidder og altid at have et foruftigt udvalg. Du finder blandt andet tørrede melorme hos os. De lækre og spændende hamstersnacks, er helt egnede til hamstere, da de ofte er rige på vitaminer og veligeholder hamsterens tænder. De er samtidig perfekte til at sikre din hamster kan blive aktiveret.

Chinchilla godbidder

Vores lækre og velsmagende chinchilla godbidder, som er rige på vigtige fibre. Sikre at din chinchilla holder sig sund og rask, især deres fordøjelsessystem er nemlig følsomt, og har behov for rigeligt med fibre igennem deres daglige kost. Godbidderne indeholder ofte mere fibre, og kan hjælpe lidt på kosten. Du skal dog passe på med alt for mange chinchillasnacks, da en chinchilla hurtigt tar på i vægt. Du kan med fordel forsøge at aktivere din chinchilla med godbidderne.

Lækre rottesnacks og musegodbidder

Du finder et udvalg af forskellige lækre rottesnacks og musegodbidder hos os, de er rige på vitaminer og sikre at tænderne på musen eller rotten, bliver vedligeholdt. Godbidderne er som hos de andre gnavere yderst velegnet til aktivering, samt træning.

Lækre gnavergodbidder fra JR Farm

De utrolig populære og ekstra lækre gnavergodbidder fra Jr Farm, kan man aldrig gå galt i byen med. Ikke nok med der er et stort udvalg af lækre natur snacks, du ville samtidig få en god kvalitet, som de fleste kaniner og gnavere ville elske. Der findes samtidig flere former for aktiverings snacks som Back to instict forlystelsesparken.

Gnavergodbidder og hø fra Vitakraft

Vitakraft producere utrolig lækre godbidder til kaniner og gnavere, samt frisk grønt hø, med forskellige lækre smage som blandt andet brændenælle og pebermynte. Kvaliteten er god.

Gnaver- og kaningodbidder fra Trixie

Trixie er en af de førende mærker indenfor kæledyr, derfor ville du også finde et bredt udvalg af forskellige lækre kaningodbidder og gnaversnacks her hos os,  de findes i forskellige former og varianter.

Flamingo kanin snacks

Flamingo er tilbage, med deres gamle solide brand, med kvalitets produkter til vores elske kæledyr, dette gælder også til vores kaniner og gnavere, derfor ville du løbende finde nyheder fra dem på snacks til kaniner og gnavere lige her.

Burgess kanin- og gnavergodbidder

Burgess er et utrolig populært mærke indenfor kaniner og gnavere, dette gælder også på deres godbidder, som med deres foder er kvaliteten utrolig høj, og lækkerheden er som altid stor. Derfor ville du sjældent gå galt i byen, ved at vælge godbidder fra Burgess.

Beaphar godbidder

Beaphar er et nyere mærke i Danmark, de er store i blandt andet deres hjem land Sverige, men her i Danmark er de stadig ikke helt kendte, tag dog ikke fejl, deres produkter er lavet i høj kvalitet og efter kaninen eller gnaverens behov.

Versele-laga godbidder

Versele-laga laver utrolig gode produkter indenfor foder og godbidder til kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer, rotter, mus mm. Derfor kan vi med stolthed altid anbefale godbidder fra Versele-laga.

Nobby Starsnack kanin- og gnavergodbidder

Det store og kendte mærke Nobby, laver forskellige former for godbidder i deres under navn StarSnack, de er meget ofte pris venlige, hvor alle ville kunne være med.

Gnavergodbidder fra Lolopets

Lolopets laver de kendte snacks som ligner vafler og burgere til kaniner og gnavere, samt en masse forskellige godbidder, snacks samt drops.

Gnavergodbidder, hvor alle kan være med

Med vores gode priser, ville alle have muligheden for at kunne købe lækre snacks til deres små kæledyr, Samt at få muligheden for i ro, at sidde og læse og kigge på det store udvalg der findes.

Køb kanin- og gnavergodbidder online

Hos os ville du altid have mulighed for at købe dine snacks eller godbidder stille og roligt online, døgnet rundt hele året, og få det leveret direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at hente det købte, direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan vælge at købe det direkte i den hyggelige butik. Skulle du vælge at få godbidderne sendt med GLS, kan du forvente en rimelig hurtig levering på 1-3 hverdage.
 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?