Myfamily

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hundetegn fra MyFamily, du finder hundetegn til både store og små hunde, samt et hav af forskellige flotte modeller og farver.

MyFamilies histrorie

Hvordan alting begyndte.
Dette er historien om en idé, der for altid ændrede konceptet med ID-mærket. Det hele startede i 2010 i byen Valenza, distriktet med guldsmedetradition, med en ny opstået udsigt: at transformere kæledyrs ID-mærker til et rigtigt designprodukt, der er i stand til at fremkalde følelser. MyFamily blev grundlagt for at gå efter ideen om at give en sjæl til metal-id-mærket, hvilket formidler dets betydning for at hjælpe katte og hunde til hurtigt at blive identificeret og hjulpet i tilfælde af tab. På denne intuition er virksomheden vokset hurtigt og tilbyder markedet hundredvis af ID-tags, der aldrig er set før, håndemaljerede og perfekte i hver detalje.

Der er mere.
MyFamily har givet mulighed for hurtigt at tilpasse hvert ID-tag direkte på salgsstedet. Denne hidtil usete fordel gør det muligt for kunder og forhandlere at gravere ID-tagget takket være Techla, den revolutionerende øjeblikkelige graveringsmaskine, der giver mulighed for at vælge, hvad de vil skrive og stilen gennem en brugervenlig grænseflade. Alt dette på to minutter!.

Deres familie vokser.
Håndlavet pleje, kreativitet, teknologisk innovation og et strejf af vanvid er, sammen med Made in Italy værdien, ingredienserne, der adskiller MyFamily ID-tags fra de andre. Udvalget af produkter bliver ved med at vokse hvert år med nye kollektioner, og det påvirker ikke kun ID-tags. I dag producerer MyFamily også halsbånd og snore, der glæder kunderne med den høje kvalitet af materialer og metalfinish kombineret med nogle patenterede funktioner, der letter fastgørelsen og giver dyret mere komfort. Der findes også produkter til kæledyrsejere, som de fantastiske kunstlædernøgleringe, omhyggeligt afsluttet i alle detaljer.

MyFamily over hele verden.
Kærlighed til kæledyr kender ingen grænser! Af denne grund fortsætter MyFamily med at udvide sin horisont ved at tilbyde produkter og tjenester over hele verden. Fra USA til Fjernøsten, fra Australien til Europa, fra Saudi-Arabien til Sydamerika, over 20 millioner mennesker er glade for at vælge kvaliteten og skønheden af MyFamily-produkter til deres elskede kæledyr. Inden for et endnu mere udbredt ekspansionssyn, er de berømte internationale messer gode lejligheder til diskussion og til at modtage feedback fra de mest fremtrædende hovedpersoner i kæledyrsindustrien. En anledning til at samle og sprede nye ideer, for at tilbyde de mest effektive værktøjer til at tage sig af kæledyr.

Hundetegn fra MyFamily

Dusinvis af linjer, hundredvis af modeller, maksimal opmærksomhed på hver detalje.
MyFamily-tegn er resultatet af den gamle guldsmedetradition i Valenza, hvor deres virksomhed har sine rødder.

HOVED
Made in Italy er "hoved", fordi det repræsenterer den historiske italienske evne til at rationalisere en følelse og overføre den til et objekt. Når et produkt ikke genererer følelser, er det for os altid en spildt mulighed.

HÆNDER
Made in Italy er "hænder", fordi den håndværkerverden, vi kommer fra, minder os om, at skabe betyder at forme materialet i hånden. I MyFamily tilføjer vi, når det er muligt, et strejf af ægte håndværk: vi glaserer, sliber, sliber vores produkter i hånden. Vi skærer huden, vi fletter den.

Hjertet
Made in Italy er "hjerte". Det er vigtigt at skabe produkter, der bringer glæde til dem, der køber dem, men det er lige så vigtigt at sikre de bedste arbejdsforhold for dem, der producerer og designer dem. Vi laver alt i Italien, her, i vores virksomhed, hvor vi kan verificere, at hver person arbejder roligt og med lethed.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?