Køb nemt udstyr til kæledyr med EAN nummer

Sidder du i en offentlig institution, der har behov for at købe udstyr til kæledyr? Så kan det nemt gøres med EAN betaling. Om I har vandrende pinde i børnehaven eller redekasser på kommunen, så er dette en smart måde at betale regningen på, når der skal handles udstyr. Det er nemt for begge parter, og så hjælper du miljøet en smule.

Gør det nemmere at holde styr på din fakturaer

Hvis du gør brug af EAN betaling, vil det være langt nemmere at holde styr på leverede varer. Det er meget lettere at sende og modtage på denne måde. Samtidig er sikkerheden større ved brug af EAN, da det mindsker risiko for fejl, da fakturaerne ikke kan gå tabt i dette system. Også ved fejlleverede varer er det lettere at dokumentere. Så hvis du modtager et terrarie, der er lidt for stort, kan man nemt gå ind og tjekke det.

Der er desuden et lovkrav, der siger, at fakturaer til det offentlige skal sendes elektronisk. På denne måde kan der nemmere bogføres, og miljøet bliver sparet for en masse spildt papir. så du er klar til at handle ind til dine kæledyr. Desuden bliver dyrene glade, hvis vi kan spare miljøet en smule.

Dyrehandel der tar i mod EAN betaling

Hos os finder du ikke bare et stort udvalg til kæledyr, du finder også en virksomhed som tar i mod EAN betaling til det offentlige, da disse kæledyr selvfølgelig ikke skal snydes for det lækre store og brede udvalg indenfor udstyr og foder til kæledyr.

Ønsker I at få lidt liv ind på jeres arbejdsplads, er der rig mulighed for det. Det kunne eksempelvis være fisk. Et stort akvarie med flotte planter og farverige fisk kan friske ethvert arbejdsmiljø op. Måske er I mere til et fuglehus på træet ude foran vinduet, og det er der også rig mulighed for. Fuglene vil hele året sætte pris på tag over hovedet og lidt ekstra mad om vinteren.

Lav nem betaling via e-faktura. Så er I klar til at handle og købe ind til de to-, fire- eller seksbenede venner.

Hvordan betaler jeg med EAN nummer?

Simpelt og nemt, som offentlig institution starter du blot som normalt med at lægge alle varene du skal bruge i kurven, efterfølgende går du til kurven og trykkede videre på knappen "Gå til kassen", her vælger du lige under "hvilket dyr handler du til?" at hakke feltet offentlig af i stedet for privat og vupti EAN nummeret kan indtastet, samt jeres leverings- og fakturerings oplysninger. (Bemærk der kun sendes direkte til den offentlig institution og ikke til privatpersoner eller pakkeshops af hensyn til bedrag.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?