Køb V-mærkede flåt- loppe- eller tægemidler online

Vi forhandler flere de populære V-mærkede produkter af midler mod flåter, lopper og tæger,  Frontline, Bayvantic, Program Vet, Capstar, Kw, B&B samt diverse loppe kamme, flåtange osv. Derfor går du aldrig galt i byen når du søger efter de populære produkter hos os, da vi altid forsøger at have dem på lager konstant.

Hvornår må jeg give min hvalp flåt- og loppemiddel?

En hvalp må først begynde på V-mærkede godkendte loppe- og flåtmidler, når den som minimum er 8 uger og 2 over kg. Og du kan med fordel begynde at starte på produkterne der, da den hurtigt ville kunne være et offer for ubehagelige angreb fra flåter, tæger og lopper, du kan også risikere din hvalp har lopper allerade når du henter den, derfor er det en utrolig god ide at få det startet op, da en flåt bid kan give store problemer på en hvalp, da deres forsvar ikke helt er udviklet fuldt ud. Læs samtidig på om produktet er forebyggende eller forebyggende og behandlende, da du skal have det produkt som passer til hvad du behøver.

Frontline til hunde fra en godkendt forretning

De populære pipetter og spray fra frontline er videnskabeligt testet og dokumenteret til at bekæmpe og forebygge lopper, flåter og tæger. Ved pipetterne skal du blot sprøjte pipetten ud i hundens nakke og undgå at nusse den i nakken til dette er tørt. Derefter holder den i en længere tid. Vis din hund der i mod ikke er glad for at få sprøjtet en pipette i nakken, kan du med fordel købe en Frontline Vet spray, som sprøjtes skåntsomt ud over hunden. På den måde er hunden stadig sikret mod utøjet. Samtidig er DyreVerdenen godkendte af fødevarestyrrelsen til at må sælge de V-mærkede produkter som frontline.

Hvordan bruger du  V-mærkede flåtmidler på hunde eller hvalpe

Alle hunde kan med fordel bruge de populære v-mærkede pipetter fra blandt andet Frontline eller Bayvantic mod lopperne og flåterne, du skal blot sprede pelsen i hundens nakke og sprøjte hele indeholdet af en pipette ud i nakken, der foregår hurtigt og nemt. Du skal derefter lade det tørre inden du nusser din hund i nakken igen. Frontline Vet Spray bruges ved at læse hvor mange pumpeslag din hunde eller hvalp skal have ud fra vægten, derefter skal du blot spøjte det jævnt ud over hele hundens krop, husk at hunden ikke skal i bad i de efterfølgende 48 timer før og efter behandlinger, da dette ødelægger behandlingens effekt.

V-mærkede piller til hunde mod lopper og flåter

Vis du nemt kan få din hund til at spise en pille og ikke ønsker at bruge pipetter eller spray, kan du med fordel købe flåt og loppermidler i form af piller som Capstar eller Program Vet, som hurtigt og effektivt kan gives til hunden som en godbd eller smurt ind i noget ekstra lækkert. Din hund ville herefter være godt beskyttet mod det uønskede utøj i en længere periode. DyreVerdenen er godkendte af fødevarestyrrelsen til at må sælge de populære produkter mod utøj online og i vores fyiske butik.

Hvilket produkt mod utøj skal jeg vælge til min hund?

Valget er faktisk helt dit omkring hvilket produkt du ønsker at anvende, du ved bedst hvad din hvalp eller vokse hund bedst bryder sig om, at få dryppett noget i nakken, spise en pille, blive sprayet eller hvad der er bedst for lige netop den. Vi ville dog altid til hver en tid anbefale det naturlige produkt Anibio da dette er giftfrit, det betyder dog ikke du ikke kan bruge de andre. Er du helt i tvivl kontakt os og lad os sammen finde det rigtige produkt til din hund, efter dens behov.

OBS. Vigtig infomation omkring utøjs midlerne

Lopper- tæge- og flåtmidler kan ikke tages retur, eller byttes efter køb. Også selv om du aldrig har åbnet æsken. Dette er en lov fra Lægemiddelstyrelsen der betyder at alt loppemiddel, der bliver sendt retur til os, skal destrueres på forsvarlig vis. Dette er derfor et lovkrav og ikke noget vi selv har valgt. Du kan få mere info på www.lagemiddelstyrelsen.dk

Køb V-mærkede hunde loppe- og flåtmidler online

Enten kan du købe det i vores fyiske butik i Herfølge, ellers kan du hurtigt og nemt købe det her på vores webshop. Vi tilbyder hurtig levering indenfor få hverdage, levering til nærmeste GLS pakeshop, levering til din arbejdsplads eller du kan få det leveret hjem til dig. Bemærk du skal som minimum være 15 år, for at købe V-mærkede produkter.

Vis du har brug for hjælp

Vis du ønsker hjælp omkring valg af det bedste produkt til din hund, har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning omkring forebyggelse eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon, mail eller på vores chat her på siden.

Vi er godkendte til at sælge V-mærkede utøjsmidler til kæledyr, som går under håndkøbs medicin.

Læs mere på linket her under.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?