Killingeudstyr

Hos DyreVerdenen finder du alt indenfor killingeudstyr, som du kan bruge til at sikre din nye killing bliver ekstra glad for sit nye hjem. Du finder her et bredt udvalg af forskellige tilbehør til killinger. Lige fra killingetoiletter, kradsetræer, killingelegetøj, killingeskåle og selvfølgelig til gode priser.

PaWise Killinge Start Sæt
« 1

Stort udvalg af killingeudstyr

Her hos DyreVerdenen finder du et stort og bredt udvalg af alt indenfor killingefoder og killingetilbehør. Vi har killingelegetøj, killinge kradsetræer, killingefoder, killingevådfoder, killingetørfoder, kattemælk, flåtmidler til killinger, killingetoiletter og andet andet du har brug for til killinger. Lige fra drillepinde, plysmus og de populære aktivitets bolde til killinger.

Hvad har en killing brug for?

Først skal du være sikre på killingen har et sted i din bolig som er dens egetm det ville sige et sted, hvor killingen kan løbe hen og være helt sig selv, uden at frygte den bliver overrasket eller jagtet, et sted hvor den helt kan slappe af når den har hehov for dette. Dette kan fx. vlre en katteseng i et stille og roligt hjørne, eller måske en kattehule. Derfor har en killing behov for god fysisk og mental stimulering, så forskellige killingelegetøj er vigtigt. Et godt killingefoder som har de rigtige næringssttoffer som din nye killing har behov for. Dette kan både være killinge vådfoder eller det kan være killinge tørforder valget er faktisk dit.

Stort udvalg af killingetilbehør

Du finder hos os altid et stort udvalg af forskellige killinge tilbehør. Alt lige fra killingebakker, killingeseler, killigehalsbånd, killingehuler, killingelegetøj, killingeshampoo, killingegodbidder og meget andet som kan sikre en god start på livet for din nye killing. Forhåbenlig sikre dette også i kan knytte et stærkt bånd, der ville være hele livet.

Killingehalsbånd

Et killingehalsbånd kan være en god ide den første tid, for det første vender den sig til at have noget om halsen vis dette bliver aktuelt senere hen. Du kan også bruge killingehalsbåndet til at vise katten dens nye udendørsliv de første par gange med en killingesnor i hånden. På den måde sikre du at din killing er helt sikker på at lære hvor den bor de første gange inden den bliver sluppet helt fri udendørs. Det er dog vigtigt lige indendørs at lære killingen stille og roligt at gå i killingehalsbånd og i snor inden i går udendørs. Husk altid de positive trænings timer.

Killingeseler

En killingesele er en god ide til at lære din kat at udforske den store verden der er udendørs, sikkert og trygt da selv larm fra en bil kan skræmme din nye killing til at løbe væk, dette undgår du med en killinge sele og en snor. Dermed kan du trygt og langsomt vende din killing til larmen og til at finde hjem igem. Vi anbefaler dog at starte med at øve at have killinge sele og snor på indendørs inden i begynder at gå ud. Start med små positive trænngs perioder.

 

Killinfetørfoder til selv de kræsne killinger

Vores populære killingetørfoder fra Arion er et hit blandt de fleste killinger, det gode tørfoder indeholder alt hvad en lille killing har hehov for at nærringsstoffer og ingredienser. Det er specielt sammensat til at imødekomme killingens ernæringsmæssige behov og give den, den bedste mulige start på dens nye liv. En killing har behov for andre næringsformer i dens foder end de voksne katte har.

Killingevådfoder som din killing ville slke

Vors vådfoder til killinger er fra populære kvalitets mærker som Appclaws og Vitakraft . Det indeholder alt hvad din killing har behov for, De findes i mange forskellige smage og opskrifter og det kan derfor kræve lidt forskellige at finde din killings yndlings smag, måske er den lidt kræsen eller andet. Du skal blot huske på at en killing har helt andre behov end voksne katte, derfor skal du aldrig begynde på at give din killing voksen mad, før den er gammel nok til dette. Killingefoder styrker nemlig immunforsvaret og knoglestukturen og sikre din killing modtager de rigtige næringsbehov som den har brug for.

Killingetransport

Når du enten skal hente din killing, transportere den til dyrlægen eller andre steder hen, kan det være en god ide at have en måde at transportere den sikkert frem og tilbage. Dette kan være en taske, en kasse eller en kurv. Du skal også vide om den skal transporteres i bil, på cykel eller på gå ben. Derfor finder du et stort udvalg af forskellige transportkasser plastik, tasker, kurve og mange andre forskellige typer af transportbokse til din nye killing. De findes på samme tid i forskellige størrelser og åbnings muligheder. Som kan sikre din kat er mest mulig tryg på turen. Det er på samme tid vigtigt at du husker at vende din killinge til at blive transporteret i den valgte løsning, da dette sikre din killing altid er tryg i fx. dens killinge transportkasse og glædeligt går ind i den, uden det skal være en straf.


Killingeståle

Alle killinger og voksne katte har behov for en foderskål og en vandskål til dens daglige vand og mad. En katteskål til vand skal altid være fyldt med frisk vand og dens madskål skal fyldes efter hehov. Nogle katte kan have dens mad stående konstant og selv styre hvad den spiser, andre skal have en nøje målt potions anretning. Du skal samtidig være sikker på den nye killingeskål er stor nok og ikke glider rundt på gulvet vis killinge kan finde på at skubbe den rundt. Er der flere killinger som skal dele den samme skål, kan det anbefales at vælge en skål som er stor nok til at alle dine killinger kan komme til maden på samme tid, så ingen bliver skubbet væk.

Sutteflasker til killinger

Vis du har fået killinger på din egen kat, kan nogle af dine killinge have behov for at skulle have sutteflaske, dette kan ske vis din kat ikke gider dem, eller af andre grunde ikke kan give dem nok mælk. Det kan også være kuldet er alt for stort til at din kat alene kan klare opgaven. Husk altid at bruge rigtig kattemælk eller mælke erstatning lavet til killinger.

Kradsetræer til killinger

Selv killinger har behov for at kradse og ordne deres kløer en gang i mellem, derfor anbefaler vi har du anskaffer dig et kradsetræ til din killing med det samme, helst inden den begynder at bruge din sofa eller lign til at gøre det. Et kradsetræ er samtidig med til at lade din killing afmærke sit nye territorie.

Killingeshampoo og hygiejne

Killinger er ofte meget nysgerrige og derfor ender den hurtigt med at blive beskidte, derfor kan det være en god ide at have en killingeshampoo læggende, eller have noget andet klar til at ordne dens pels og krop. Dermed sikre du at du altid har en ren og nydelig killing. En killingeshampoo er på samme tid mere skånsom end en shampoo tl voksne katte. Du kan på samme tid med fordel begynde at vende din killing til at blive redt og få plejet dens pels, få ordnet dens kløer vis den ikke selv gør det godt nok og generelt bliver tilset og plejet på hele kroppen. Det er meget nemmere at vende en kat til at blive tilset og plejet som killing end som voksen.

Hvilket legetøj skal jeg vælge til min nye killing?

De fleste killinger elsker killingelegetøj med lyd og med plys. Men lidt forskelligt killingelegetøj kan aldrig skade, her hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af legetøj til killinger, lige fra bolde, mus, drillepinde, aktivitets legetøj, legetøj med lyde, med knitre og meget andet. Du finder også killinge legetøj i forskellige materialer og udformninger. Du kan dog med fordel udskifte legetøjet end gang i mellem så det altid er nyt og spændende, og finde det gamle frem senere hen. Når du aktivere din killing med leg, er det med til at udvikle et stærkt og holdbart bånd i mellem dig og din killing og du får hermed en mere tillidsfuld og glad killing, der uden tvivl ville stole på dig og elske dig. Det er dog vigtigt at aktivere den både fysisk og mentalt, da en kedsom killing hurtigt ender med at finde egne lege som at kradse i dine møbler eller lign. Vi ville altid anbefale aktivitetslegetøj til din killing, så den bliver aktiveret ordenligt og kan lege i timevis.

Min killing er nervøs

En kat eller killing gnider sig op af møbler, mennesker og andre genstande for at afsætte ansigtsforomoner på dem. Dette gør katten da disse ferromoner fremkalder en følelse af tryghed hos katten eller killingen. Derfor kan det også fremkalde stress hos katten vis du fx. ændre meget i boligen på en gang eller flytter væk. Dette kan fremkalde en uønsket adfærd hos katten, og den kan begynde på at strinte i hjemmet eller kradse i møbler den ikke plejer at gøre det i. Derfor kan du købe forskellige prorukter med synteriske ansigtsferomoner, som kan hjælpe din kat eller killing til at falde til ro og finde den gode tryghed i sine omgivelser igen. Dette kan være vis du bruger baldrian eller catnip som begge er en beroligende katteurt som både fås som pulver eller spray. Det er helt naturligt og har gode virkninger på katte med disse problemer. Det kan også bruges vis killingen eller katten ikke gider sit kradsetræ eller lign.

Killinge udstyr leveret til din dør

Hos DyreVerdenen afsender vi hurtigt dine nye vare direkte til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig. Vi har også gratis fragt ved køb på minimum 500 kr. Og vi bytter med et smil indenfor 14 dage fra du har modtaget dine vare. Er du i tvivl om noget skal du ikke tøve med at kontakte os på tlf 52115040, på chatten her på vores webshop eller direkte på vores mail webshop@dyreverdenen.dk

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?