Stort udvalg i:

Katte pelspleje

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og bredt udvalg af produkter til pelspleje og trimning af katte. Vi har mange forskellige børster, karder, kamme, sakse. Vi har også et godt udvalg af shampoo og balsam til katte og killinger.

Rabat 30%
Kw Airlastic Pigbørste - Aflang
Rabat 30%
w Smart Buet Saks - 20cm
« 1

Stort udvalg til pelspleje og trimning af katte

Du finder her på siden et stort udvalg af forskellige produkter til at pleje din kats pels eller at trimme den, vi har et stort udvalg indenfor det meste som børster, karder, kamme, sakse, neglesake og et udvalg af shampoo og balsam til både voksne katte og killinger. Vi har også trimmemaskiner, effilersakse og meget mere.

Derfor skal du pleje din kat spels

Du skal pleje din kats pels dagligt især vis den er langhåret, derfor finder du et stort udvalg af forskellige børster hos os, så du altid kan finde en der passer lige præcis til din kats pels. Du skal børste dem for at fjerne den fældende underuld, som især mange af de almendelige huskatte har, vis du ønsker så lidt fældning i hjemmet som muligt skal du fjerne underulden ca. en gang om ugen. Det ville være en god ide at vende din kat til at blive børstet fra den er en helt lille killing og få din killing til at føle sig tryg ved at blive børstet. Til katte med kort pels ville vi anbefale en ganske almendelig børste eller karde fx kw, brug eventuelt en af de selvrensende. Du kan med fordel også i de slemme fælde perioder bruge en Kw shedder som effektivt og nemt fjerner alt den døde underuld, så du slipper for at det lægger rundt på gulvet og møblerne. Til de langhårede katte, skal du bruge en af de såkaldte karte eller en kam med rulletænder, til at løsne underulden hos katten. Hos de langhårede katte skal du også forsøge dagligt at rede katten, for at undgå store filterknuder, som kan blive svære at få løstnet op uden at ende med at skulle skære eller klippe dem af. Du kan med fordel forsøge at løsne de filterede pels ved at sprøjte tanglefix på det filtrede pels, vente et pr minutter og forsøge at løsne dette igen. En filtersplitter eller en filterknuser kan anbefales til dette. Du kan med fordel også holde pelsen flot og pæn med en god karte eller en svinehårsbørste, for at undgå flere filterknuder i pelsen.

Skal katte bades?

I langt de fleste tilfælde behøver man ikke at vaske ens kat særlig ofte, de korthårede katte er normalt gode til at vaske sig selv, og du behøver derfor kun vaske den en sjældenen gang i mellem når der har samlet sig meget snavs eller at katten lugter meget. Du kan med fordel finde en shampoo der egner sig lige præcis til din kat, blot husk killinger skal have killinger shampoo. De langhårede katte bør bades oftere, for at pleje og holde den lange pels, her bør du både vaske i en egnet katteshampoo som er god til langt hår, samt med en balsam efterfølgende, så du nemmere kan rede håret ud. Vis du der i mod har en hårløs kat, bør du som med de lang hårede katte bade den oftere, den hårløse kat er dog mere sart omkring valg af shampoo, derfor kan det være en god ide at finde en mild shampoo som fx. en killinge shampoo. Der er en klar fordel at vende ens kat til at komme i bad, fra de er helt små killinger, dermed kan du forhåbenlig skabe det til en tryg ting at komme i bad. Når du vasker katten bør du så vidt muligt undgå at er kommer vand i kattens øre, du bør også undgå shampoo elelr sæbe i kattens øjne eller mund, og du gør bruge tempererer vand til at vaske katten i. Efter du har vasket katten ,skal du forsigtigt tørre den med et håndklæde og efterfølgende bør du gørste katten igennem, især de langhårede katte behøver en gennem redning af pelsen efterfølgende.

Sakse til trimning af din kats ører, hoved og poter

Vi har et udvalg af forskellige sakse til trimning af din kats ører, hoved og poter. Vi har sakse som er billige og vi har sakse som er professionele, valget af helt dit omkring hvor meget du ønsker at ofre på dine sakse, dog er pris forskellen lige så tydelig som kvaliteten, samt de fås i mange forskellige former og størrelser. Vi forhandler sakse fra blandt andet Trixie og Kw.

Børster, strigler og kamme til katte

Vi har et stort udvalg af forskellige praktiske og gode børster, stigler og kamme til katte. Du skal finde en der passer til din kats pels type. Længere oppe under derfor skal du pleje din kat pels, forklare vi lidt mere om hvad der passer bedst til de forskellige typer af pelse. Det kan nemlig være noget af en jungle at finde den mest egnede børste, strigle eller kam til din kat. Og især de langhårede katte kræver ekstra meget pels pleje.

Katteshampoo og balsam

Når tiden er inde til at din kat eller killing skal vaskes, er det meget vigtigt du ikke bruger din egen shampoo, du skal bruge en egnet katteshampoo til dette. De rigtige katteshampooer erstatter nemlig det naturlige fedtlag med et nyt fedtlag i kattens pels, det er utrolig vigtigt at bevare dette lag af fedt, da katten bruger det til at holde pelsen ren selv med sin egen selvrensende effekt. Vi forhandler et stort udvalg af forskellige typer af katteshampoo og kattebalsam fra blandt andet Kw, B&B og Pet Head.

Økologisk katteshampoo fra B&B

Den økologiske katteshampoo fra B&B  opfrisker og blødgøre kattens pels og vasker skidt og snavs effektivt væk Den er helt uden kunstige farvestoffer, parfumer, sililone og parabener og så er den velegnet til selv allergikatte.

Køb katte pelspleje produkter online

Vis du ikke vilel købe dem i vores fyiske butik i herfølge, kan du med fordel købe dem online på vores webshop. Vi tilbyder hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller hjem til dig.

Få hjælp til valget af de rigtige produkter

Vis du ønsker hjælp til valget af de rigtige produkter til dig og din kat, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon, mail eller over vores chat her på siden.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?