tug-e-nuff

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hundelegetøj fra det populære kvalitets mærke Tug-e-nuff. Vi har Tug-e-nuff i alverdens forskellige typer af legetøj, træningsudstyr mm. samt i en masse forskellige farver.

Om Tug-e-nuff

Tug-E-Nuff er et familiedrevet hundelegetøjs mærke fra England, der har en mission om at berige forholdet mellem mennesker og hunde ved at bruge Power of Play. 

I dag er Tug-E-Nuff kendt over hele Storbritannien, USA og Europa for deres kvalitetsudvalg af interaktivt træningslegetøj til hunde af alle racer og baggrunde - hver designet af vores medstiftere (og mor-og-søn-team) Danny og Teresa Rouse .

Men Tug-E-Nuff startede tilbage i 2009 med et enkelt legetøj til en speciel collie kaldet Indy.

"Indy var en af ​​vores familiehunde, som var besat af mad og havde et par trænings- og adfærdsproblemer. Jeg vidste, at det kunne hjælpe at spille slæbebåd - men først var jeg nødt til at få hende til at interessere sig for træningslegetøj. siger Teresa, som har årtiers erfaring med hundetræning. 

"Jeg fik ideen til Madpose tuggy, som fungerede som en charme. Før jeg vidste af det, ville venner også have en til deres hunde, og Tug-E-Nuff blev født." 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?