Stort udvalg i katte tunneler

Her hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor lækre katte tunneler i alverdens forskellige lækre farver, i forskellige størrelser og længder, samt med forskellige egenskaber som knitre, legetøj og materialer.

Vælg den rigtige kattetunnel

Vælg en størrelse din kat kan løbe igennem, samt med de egenskaber du ved eller tænker din kat ville syntes er utrolig sjovt.

Kattetunnel til legetsyge katte

En tunnel til en legesyg kat er nærmest et must, det ville sikre utrolig mange sjove timer for din kat at løbe rundt i denne tunnel og lege.

Min kat gider ikke dens kattetunnel

Hvis din kat ikke gider dens tunnel, så kan vi anbefale at forsøge at sprøjte noget catnip eller baldrian på denne, til at tiltrække kattens opmærksom for dette, eller gøre den sjov ved at lege sammen med katten og træne den med godbidder.

Hvilken kattetunnel skal jeg vælge?

Det kommer helt an på hvad din kat foretrækker at lege med, de findes i et hav af forskellige farver, materialer og med forskellige egenskaber. Nogle katte tunneler har knitre, andre er lavet i blødt plys og nogle har legetøj monteret på, samtidig fåes de i forskellige størrelser og længder og nogle har flere indgange end to.

Køb en kattetunnel online

Du kan altid simpelt og nemt købe din nye kattetunnel online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe din kattetunnel online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe snacks eller tilbehør til din kat i samme omgang.

Køb en kattetunnel i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kvalitets katte tunneler i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af en perfekt kattetunnel, så du får det bedst egnede.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?