Aktivitetsskåle

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor aktivitetsskåle til hunde, de kan hjælpe med at aktivere din hund, når den spiser og samtidig sikre at hunden ikke blot kan sluge det hele på en gang, men er nød til at bruge tid på at spise.

KW LickiMat Slodog - 36cm
Rabat 70%
Afp Foderautomat til Hunde
LS Snusemåtte 3 - Ø45cm
LS Snusemåtte 3 - 60x60cm
LS Snusemåtte 1 - 60x60cm
« 1

Stort udvalg indenfor hunde aktivitetsskåle

Du finder hos os et stort udvalg indenfor aktivitetsskåle til hunde, nogle ville kalde dem slow feedere og andre for en spis langsomt hundeskål, kært barn mange navne, fælles for dem er at de gør at din hund bliver aktiveret mens den spiser og hvis din hund i forvejen spiser hurtigt, er den nu tvunget til at spise langsomt, da den ikke får særlig meget mad af gangen frem.

Spis langsomt hundeskåle

En populær måde at fodre en hund på, så den ikke spiser for hurtigt og samtidig bliver aktiveret, da den skal kæmpe for at gå adgang til maden på den ene eller anden måde. Især velegnet i våde eller mørke tider hvor du ikke har adgang til at drysse hundefoderet ud på græsplænen.

Hunde aktivitetsskåle fra populære mærker

Vi har hunde aktivitetsskåle fra nogle af de førende mærker som Northmate, Buster, Trixie, LickiMat, Flamingo, Pawise, Kong, Afp og mange flere.

Northmate aktivitetsskåle

Northmate er innovative aktivitetskåle som vi personligt selv elsker, de er gode, praktiske og utrolig effektive, Designet af Danske Northmate.

Kong aktivitetsskåle

Kong er et yderst populært mærke indenfor hundelegetøj & det gælder også spis langsomt hundeskåle og legetøj lavet i solide materialer og mange forskellige produkter.

Aktivitetsskåle fra Lickimat

LickiMat har lavet utrolig mange forskellige former for slikkemåtter til hunde, disse er mest velegnet til vådfoder, slikkesnask eller hvis vådfoderet er opblødt i vand, de er især egnet til aktivering af hunde.

Hvorfor bruge en aktivitetsskål til hunden?

Du skal bruge en aktivitetsskål til din hund, for at give den en fast daglig nem aktivering, der ikke kræver det store af dig, så din hund kan blive aktiveret selv om i ikke lige får trænet som i plejer denne dag eller generelt blot for at sikre din hund ikke sluger alt dens mad på en gang.

Køb spis langsomt hundeskål online

Du kan enten købe din hunds nye spis langsomt hundeskål direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tilbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb hunde slow feeder i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg af slow feeder til din hund, det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende slow feeder eller har brug for hjælp til valget af noget nyt og spændende eller noget helt anderledes legetøj til hunden end de normalt leger med. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Få hjælp til valget af din hunds nye aktivitetsskål

Vis du ønsker hjælp til at finde din hunds nye aktivitetsskål, skal du ikke tøve med at kontakte os for at få gode råd, vejledning eller hjælp til valget af den rigtige aktivitetsskål, som din hund med stor sansynlighed ville elske at bruge. Du skal blot kontakte os enten på telefon 52115040, vores mail webshop@dyreverdenen.dk eller direkte på vores chat her på webshoppen, vi ville altid forsøge at svare dig hurtigt muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?