Kanin gravekasser

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt udvalg indenfor gravekasser til kaniner, dette skal sikre dig et udvalg, som kan bruges til lige præcis din kanin, lavet i naturlige materialer.

Hvilket gravekasse skal min kanin bruge?

Dette er faktisk helt op til dig, du skal blot sikre dig din kanin kan komme ned i den, så den kan få glæde af gravekassen mest optimalt. Helt store kæmpe kaniner, kan få meget svært ved at bruge dem du kan købe, grunden deres størrelse. Dværgkaniner kan både bruge Trixies og JR Farms, de fleste kaniner ville elske at kunne grave, lige som de ville gøre i naturen.

Hvor stor en gravekasse skal en kanin bruge?

Din kanin skal som minimum kunne komme ned i gravekassen, ellers ville kaninen ikke rigtigt få glæde af kassen, har du en dværgkaninen er det sjældent et problem, for din kanin at bruge hverken Trixies eller JR Farms grave kasse, her er det kun det behov du ønsker din kanin skal have, i Trixies kan du se kaninen fra siden og din kanin skal hoppe ned oppefra, i JR Farms, fungere den som en bakke som faktisk også kan spises.

Gravekasse i træ til kaniner

En gravekasse i træ, er perfekt egnet, den er nemlig naturlig og er uskadelig for din kanin, hvis den også begynder at gnave i kassen, dermed er du sikret at din kanin ikke kommer til skade, hvis den gnaver i kassen.

Naturlig gravekasse til kaniner

Den 100% naturlige gravekasse fra JR Farm, er belagt med spiseligt hø, og er faktisk fordøjelig, samtidig medfølger der en potion sand til kassen, dette sikre du er klar til brug lige med det samme. Samtidig må den sige at være 100% kanin egnet.

Hvordan laver jeg en gravekasse til min kanin?

Her sætter kun fantasien faktisk grænser, bygger du en gravekasse selv, kan du udforme den på tusenvis af måder, så den passer helt perfekt ind i din kanins bolig, og dermed sikre din kanin adgang. Nogle bygger en kasse i fx. krydsfiner eller anden plade, andre med udendørskaniner, bruger en palleramme eller simpelthen graver et hul og fylder op med sand, derfor kan du gøre stort set lige som det selv syntes fungere bedst for dig og din kanin. Nogle bruger faktisk en papkasse indendørs.

Hvilket sand skal jeg bruge til en kanin gravekasse?

Dette er faktisk meget forskelligt hvad folk bruger, nogle bruger jord, andre bruger sandkasse sand, er det idendørs kan vi anbefale chinchillasand da dette er tørt og ikke fugtigt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?