Refleks- lyshalsbånd

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg reflekshalsbånd og lyshalsbånd til hunde fra populære mærker.

Bredt udvalg af reflekshalsbånd

Her hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af de populære reflekshalsbånd til hunde, et reflekshalsbånd skal sikre din hund er mere synlig hvis der kommer en bil eller andre trafikanter i mørket.

Køb et lyshalsbånd

Du kan nemt og trygt købe et lyshalsbånd til hunden her hos Dyreverdenen, du finder samtidig et bredt udvalg af disse hundehalsbånd med lys, fra populære mærker som Nobbym Trixie, Kw mm.

Hvorfor vælge et hundehalsbånd med refleks

Ved at vælge at hundehalsbånd med refleks, sikre du mere synlighed i de mørke timer af døgnet når i er ude på gåturen, det er utrolig vigtigt at sikre både du og hunden er synlig, for jeres egen sikkerheds skyld.

Sikkerhed til hunde på turen

Ved at sikre din hund er synlig med refleks og lys på turen, sikre du at din hund er mere sikker på turen og minimere chancen for at biler eller lign. køre dig eller hunden ned, vi anbefaler dog også at du selv har monteret reflems og lys for øget synlighed af jer begge.

Køb lyshalsbånd online på Dyreverdenen.dk

Her på vores webshop kan du nemt og enkelt købe et lyshalsbånd til din hund i rolige omgivelser og i dit helt eget tempo. Vi levere hurtigt med GLS til nærmeste pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller direte hjem til din hoveddør.

Køb et reflekshalsbånd i vores fysiske butik

Du er også velkommen i vores fysiske butik, hvor vi også er klar på at rådgive dig i valget af et reflekshalsbånd eller et lyshalsbånd til din hund.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?