Treattime

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af lækre hundegodbidder fra TreatTime. Du finder perfekte sunde og naturlige hundegodbidder som er lavet af 100% naturligt og tørret kød og små kornfrie hundegodbidder som er perfekt egnet til hundetræningen, alle i flere lækre smage.

Naturlige hundegodbidder fra TreatTime

De 100% naturige godbidder til hunde fra TreatTime, de er blot blevet tørret og skåret ud i helt små bidder. De fås med kyllingekød, okselunger, andekød, lammelunger og hjortekød. Hjortekød er egnet til især allergiske hunde, da hjort er meget skånsomt og chancen for allergi ved hjort er utrolig lille. Alle godbidderne er helt uden korn eller tilsætningsstoffer og er perfekt egnet som en snack eller som en sund belønning til hundetræningen. 100g poser.

Kornfrie hundegodbidder fra TreatTime

Utrolig lækre bløde små kornfrie godbidder til hunde, de er formet som små runde drops og er perfekte som en snack eller som belønning til hundetræningen. De har en dejlig smag, som de fleste hunde ville elske. Du kan få de bløde godbidder med laks, lam, vildt, kylling eller som mix. 200g poser.

TreatTime på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde de lækre produkter på tilbud, men skal du have størt chance, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på de sociale medier, dermed er du en af de første som får besked når de er på tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?