Senge & madrasser

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af hundesenge, hundekurve, hundetæpper, hundepuder og hundemadrasser. De fås i mange forskellige farver, størrelser, stof typer og designs. De fås til hunde lige fra de helt små racer til de helt store. Og du finder helt sikkert en der passer lige præcis ind i dit hjem.

« 1

Stort udvalg af hundesenge til alle størrelser af hunde

Hos DyreVerdenen finder du et udvalg af hundesenge, hundemadrasser, hundekurve, hundetæpper og hundepuder til alle størrelser af hunde, vi har senge til de helt små chiuauaer til de helt store grand daniels. Derfor kan du altid finde en egnet størrelse kurv hos os. Du finder helt sikkert også et design, som passer perfekt ind i dit hjem. Du finder samtidig et stort udvalg af forskellige farver, designs, samt hundekurve i mange forskellige materialer.

Hundesenge i forskellige materialer

Vi har hundesenge i mange forskellige materialer, du finder de robuste og hygiejniske hunde senge lavet i plastik, som er nemme at tørre af og samtidig tåler vind og vejr udendørs, og så kan insekter ikke overleve inden i en hunde kurv i plast. Du kan også få en seng til hunden i mange forskellige typer af stof som nylon, polyester som begge er dejlig bløde hunde senge, ofte med en ekstra blød hunde pude. Du kan også få de ekslusive hundesenge i imiteret læder, som er hygiejniske og nemmere at rengøre med en fugtig klud. Du kan også få en hunde kurv lavet i flot pileflet, med en blød pude i midten. Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser.

Hundekurve i plastik

En hundekurv eller hundeseng i plastik er ofte utrolig billig i forhold til mange andre hunde senge, de er robuste og utrolig nemme at rengøre, de kræver blot en fugtig klud. De er hårdføre selv udendørs og kræver blot en blød pude i midten. De er samtidig perfekte til brug vis du har fået en hvalp, da sengen tåler at hunden bider i sengen, uden at lave mere end ridser i den. Der skal vær fald utrolig meget til at den går i stykker. Og vis valget falder på en seng i plast til hunden, finder du altid et godt udvalg af forskellige hundetæpper og hundepuder som passer perfekt i den nye plastik kurv.

Hundesenge i stof

En hunde seng i stof, er ofte det valget ender med når valget står på en ny seng til hunden, de er nemlig dejlige bløde for hunden at ligge i og fås i utrolig mange farver, størrelser og designs. Derfor finder du nemt den perfekte seng der passer både din hund og ind i hjemmet. Og det gode ved det hele er at de fleste hunde senge i stof, kan tåle at komme i vaskemaskinen, derfor kan du nemt rengøre sengen så den altid er ren og hygiejnisk. Vi har stofsenge i alle størrelser.

Hundemadrasser i nylon

Vi har hunde senge, hunde madrasser og hunde puder i lækre nylon materialer, som er bløde, komfortable og rengørings venlige. En hundepude i nylon er nemlig behagelig at ligge på for hunden, da den tilpasser sig hundens kropsform, den er nem at rengøre da den ofte blot kræver en fugtig klud og nogle af dem tåler direkte vaskemaskine.

Hundekurve i flettet pil

En hundekurv i flettet pil, er ikke bare en utrolig stilren og flot hundekurv, den sikre også at der kan ligges en dejlig blød hundepude ned i midten af kurven, så din hund kan ligge perfekt og blødt i den flotte hundekurv, som helt sikkert passer perfekt ind i dit hjem, på den måde sikre du at hunden ligger godt og du bevarer dit flotte hjem.

Hvordan vælger jeg den rigtige hundeseng?

Det kan være svært at vælge den helt rigtige hundeseng til lige præcis din hund, da aller hunde lige som os mennesker er forskellige, derfor kan du som en start holde øje med hvordan din hund elsker at ligge, og om den er udvhilet om morgenen ved at ligge på den måde, dette fortæller nemlig om den valgte type af hundeseng er perfekt egnet for din hund. Generelt er vaskbare og skidt afvisende hunde senge en god ide til voksne hunde og til hvalpe, kan det være en meget god ide med en seng i så få dele som muligt, som den kan bide i stykker, måske en plastik kurv?.

Hos os finder du altid et udvalg af mange forskellige senge, kurve og madraseser til hunde, måske en hund der ønsker at komme op i højden, kan bruge en hundekurv med ben?, eller en seng til den aktive hund, eller en seng der er mere hårdfør til hunden der altid kommer hjem møj beskidt og kaster sig direkte op i sengen?. Vi har noget til alle typer af hunde små som store. Du skal altid sørge for at hunde sengen er lidt for stor, da en for lille seng kan blive et problem, især vis din hund elsker at fylde meget.

Du skal samtidig huske på at når du forsøger at finde din hunds seng, er det vigtigt at du giver din hund sit eget sted, så den kan være i ro, slappe af og få en god nats søvn uden altid at blive forstyrret. Du kan med fordel bruge samme kurv vis i skal på ferie eller vis din hund skal passes ude, da denne så dufter at jer og den selv, dette skaber hurtigere ro i nye omgivelser for hunden.

Hundetæpper

Et hundetæppe kan være en perfekt ide, som en ekstra hurtig løsning til en hund der kan sove på alt, tæppet kan også bruges i sofaen, i bilen eller for at gøre sengen ekstra blød. Nogle hunde elsker at blive puttet med et blødt hundetæppe.

Hundepuder

En hundepude er perfekt egnet til hunde som ikke bryder sig om kanter, de fås ovale eller firkanterde og fås i mange forskellige størrelser, derfor ville du altid kunne finde en til lige præcis din hund. En hundepude kan fås i mange forskellige materialer men er ofte i nylon eller polyester.

Hundemadrasser

En hundemadras er perfekt lige som en hundepude til hunde der hader kanter i dens seng, de kan sikre din hund ligger behageligt og godt og får en god nats søvn.

DC Comfort Memory Foam hundesenge

Hos os finder du et udvalg af forskellige hundesenge med memory foam fra blandt andet DC Comfort. Med memory foam i din hunds seng, sikre du at din hund ligger så godt som det kan lade sig gøre, de er perfekt egnede til hunde med led problemer og gigt da sengen former sig efter hundens krop, dette er også egnet til især de større racer af hunde.

Hundesenge fra kendte mærker

Vi har hunde senge og kurve fra utrolig mange forskellige mærker som blandt andet Trixie, DC Comfort, Buster, Hunter, Nobby, Duvo+, Kw, Active Canis, Savic og mang eflere

Køb din hundeseng online

Du kan enten købe din hunde seng direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan købe den online og få den leveret direkte til den nærmeste GLS pakkeshop, direkte til din arbejdsplads eller direkte hjem til din hovede dør. Du kan samtidig få gratis fragt vis du køber for minimum 500 kr.

Få hjælp til valg af din hunds nye kurv

Få er altid klar på at hjælpe dig med spørgsmål, råd og vejledning til valg af den mest egnede hunde kurv til lige præcis din hund. Du skal blot kontakte os ved at ringe, skrive en e-mail eller kontakte os direkte på chatten her på siden.

0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?