Kattegrus

Hos DyreVerdenen finder du altid et godt udvalg af forskelligt kvalitets kattegrus. Lige fra krystaller til klumpende kattegrus. Og både fint og groft grus, nogle har også forskellige dufte som babypudder og lign. Du skal vær fald vælge det kattegrus om passer bedst til din kat.

Det rigtige kattegrus

At vælge det rigtige kattegrus kan være en videnskab for de fleste, da alle katte i sig selv er forskellige og ønsker en bestem type af grus eller krystaller. Det kan også både være groft eller fint kattesand, eller noget klumpende kattegrus eller sand, måske din kat eller at du ønsker en velduftende kattebakke som lugter af babypudder, hvilket tar de slemme lugte meget bedre end det lugtfrie. På samme tid er de fleste populære kattegrus mere støvfrie end træpiller og lign. Det kan også være kat din ønsker de populære krystaller. Det mest populære er det sammen klumpede kattegrus, da dette gør det meget nemmere at fjerne efter din kat.

At holde din kattebake ren

Som hovedregel anbefaler vi altid at du rengør din kats toilet ofte, det er vigtigt at sikre en god hygiejne for din lugtesans skyld og fordi katte er meget renlige dyr. Ude i naturen ville den altid grave sine efterladenskaber godt ned, derfor skal du sikre den altid kan komme til dette uden kattebakken er overfyldt. Nogle katte kræver, du fjerner efterladenskaberne vær eneste gang den har været der inde. Vi ville anbefale at tømme kattebakken minmum hver anden dag, for efterladenskaber eller klumpende kattetis med en grusskovl, og der eftter påfylde frisk kattegrus, da der bør lægge mellem 5-10 cm kattegrus i en kattebakke, vis du kan komme til det. Du bør også mimium 1-2 gange om måneden tømme din kattebakke helt, og rengøre den grundigt for at sikre en ordenlig hygiejne og derefter fylde den op med helt frisk kattegrus igen. På den måde fremstår din kattebakke altid ren og hygiejnisk for både dig og din kat.

Lad din kat vælge det rigtige kattegrus

Du bør forsøge dig frem med hvad din kat foretrækker af kattegrus, da alle katte er forskellige. Har du fx. en langhåret kat, kan det meget ofte være en ide at benytte kattegrus med duft af babypudder i, da babypudederet er med til at hjælpe at gruset ikke hænger fast i den lange pels på katten, men i stedet bliver i kattebakken. Du bør inden start undersøge hvad krav du har og hvad du tænker din kat kræver, og derefter blot forsøge dig frem med de forskellige typer og mærker til du har fundet det rigtige. Katte er der efter vane dyr, så de ville meget ofte altid være vilde med det samme grus resten af dens liv.

Kan du ikke finde det perfekte kattegrus, så bland dem

Vis du ikke kan finde det helt perfekte kattegrus, kan du som mange andre katteejere forsøge at blande de forskellige mærker af kattegrus sammen, for at få den mest optimale virkning for din kat. Et forelsag kan være at blande det klumpende katttegrus med det ikke klumpende grus. Forsøg dig frem og find det rigtige, nogle bruger ler.

Kattegrus til killinger

Killinger kan være lidt mere vanskelige i starten, da de sagtens kan finde på at forsøge at spise gruset fra kattebakken, selv om de er renlige og bruger den. Mange anbefaler derfor naturtrø i begyndelsen, for at sikre de ikke kommer til skade ved at spise gruset.

Hold en god personlig hygiejne når du ordner kattebakken

Det er vigtigt du selv holder en personlig hygiejne når du ordner din kats kattebakke og er i kontakt med kattegrus, det er i første omgang vigtigt du omhyggeligt vasker dine hænder efterfølgende, dette gælder især for personer med sart hud eller gravide kvinder. Mange katteejere vælger at bruge engangshansker når de rengøre kattens toilet, for at undgå alt for dårlig hygiejne eller at tage i mod eventuelle sygdomme. Husk aldrig at skylle kattegruset ud i toilettet, smid det ud i en pose efter din kommunens anvisninger af affald.

SuperClump kattegrus

Er et populært fint og klumpende kattegrus som næsten er så fint som sand, det indeholder babypudder til at tage den dårlige lugt og det består af 100% naturligt natriumbentonit

Vitakraft Compact Ultra kattegrus

Et super økonomisk og klumpende bentonit størelse. Gruset har en rigtig god sugeevne, da alt det flydende tis med det samme bliver samlet i faste klumper. Du kan der efter nemt fjerne de klumpende efterladen skaber med en grusskovl.

Silicat granulat kattegrus

Silicat er et silica gel baseret kattegrus, som absorberer fugten i løbet af få secunder og dermed forhindrer spredning af ubehagelig lugt. Silicat kattegrus er et naturligt og biologisk nedbrydeligt produkt som ikke støver og ikke sætter sig i kattens poter og pels. En pakke Silicat krystal kattegrus holder ca. 4 uger for en enkelt kat og ved normalt brug.

Lindo Cat klumpende kattegrus

Et eksremt klumpende kattegrus.

Pestell Low Track klumpende kattegrus

Et godt klumpende kattegrus som bliver i kattebakken når katten går ud.

Pestell kattegrus med bakingsoda

Et eksremt klumpende kattegrus med bakingsoda for en bedst mulig lugt kontrol.

Easyclearn kattegrus med babypudder duft

Et meget fint kattegrus som er godt klumpende, det indeholder babypudder for en bedre lugt og er lavet af 100% ren bentoit.


Petworld.dk har et kæmpestort udvalg af kattegrus og selvfølgelig til markedets bedste priser.

Køb kattegrus på hele paller

Hvis du ønsker at spare mange penge på kattegrus, kan du igennem os få gode priser på at købe hele paller af de populære mærker, vi kan tilbyde det på langt de fleste mærker efter aftale, selv dem ikke ikke fører på webshoppen.

Kattegrus leveret direkte hjem til dig

Ved at købe dit kattegrus hos os, kan du købe det direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller direkte på vores webshop med levering til den nærmeste GLS pakkeshop, leveret til din arbejdsplads eller få det leveret direkte til din hovede dør. På den måde spare du tid og krafter på at købe og bære det tunge kattegrus hjem fra en butik.

Få hjælp til at vælge det bedst egnede kattegrus

Vis du ønsker lidt hjælp på at finde den bedste løsning af kattegrus tll din kat eller killing, skal du være velkommen til at kontakte os for at få lidt flere råd eller anbefalinger fra os. Du skal blot kontakte os på tlf 52115040, på vores mail webshop@dyreverdenen.dk eller direkte på vores chat her på webshoppen.

Hvor meget kattegrus skal man bruge?

Det afhænger af størrelsen på kattens boks og hvor ofte du planlægger at skifte kattegrus. Som et generelt udgangspunkt skal du bruge ca. 2 cm kattegrus på bunden af boksen. Dette skal skiftes ud hver 1-2 uge, afhængigt af hvor ofte katten bruger boksen. Husk vi har hele udvalget til katte inkl. rengøring af urin, kattebakker og andet katteudstyr.

Billigt kattegrus

Der findes mange forskellige mærker af kattegrus, og det kan være svært at vide hvilket kattegrus der er det bedste og billigste. Hos Dyreverdenen.dk har vi et stort udvalg af kattegrus, som er billigt og af høj kvalitet. Vi har kattegrus fra mærker som Silicat, Lindo Cat, Pestell og Easyclearn, som alle er gode og billige alternativer. Vi har også kattegrus på hele paller, som er endnu billigere. Så uanset hvilket kattegrus du leder efter, kan du finde det hos os til markedets bedste priser.

Kattegrus på tilbud

Vi har altid et stort udvalg af kattegrus på tilbud. Vi har ofte gode tilbud på kattegrus fra mærker som Silicat, Lindo Cat, Pestell og Easyclearn. Vi har også ofte gode tilbud på kattegrus på hele paller, som er endnu billigere. Så hvis du ønsker at spare penge på kattegrus, skal du holde øje med vores tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?