Fugleskåle til ophæng

Hos DyreVerdenen finder du altid forskellige madskåle og vandskåle, som er lavet til ophæng i fugleburet. Du finder et bredt udvalg af forskellige typer, som automatiske skåle, vandskåle eller foderskåle. De fås i forskellige materialer som blandt andet, metal og plastik.

 

Fugleskåle som er nemme at rengøre

De fleste fugleskåle som du finder hos os, er nemme at rengøre. Mange af dem er faktisk lige til at putte i opvaskemaskinen eller de kan nemt og hurtigt vaskes op i hånden. Samtidig er rengøringen med til at gøre din fugls skåle mere hygiejniske og frie for bakterier. Som sikre en sund og glad fugl.

 

Fugleskåle i forskellige størrelser

Du finder altid et udvalg af skåle i forskellige størrelser, som kan passe til de fleste typer af fugle. Så hvad enten du har en undulat, en papegøje, en parakit eller andre af de smukke fugle. Så finder du altid et bredt udvalg af forskellige fugleskåle hos os.

 

Fordelen ved en fugle vandautomat

En fugle vandautomat fra fx. Trixie. Sikre at din fugl altid har adgang til rent og dejligt vand, samtidig kan automaten nemto og enkelt hænges op i burets tremmer og er lavet så fuglen uden problemer kan drikke, grundet den aflange skål i bunden. Du kan nemt holde øje med om, hvornår den skal genopfyldes da den er lavet i gennemsigtig plastik.

 

Fordelen ved en fugle frøautomat

Ved at bruge en fuglefrø automat, sikre du at din fugl altid har adgang til frø døgnet rundt. Og du kan altid holde styr på hvornår du skal fylde op igen, grundet den gennemsigtige plastik.

0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?