Woolf

Woolf naturlige hundesnacks

Hos Dyreverdenen finder du et stort ud af Woolf snacks til hunde i den højeste kvalitet. Snacksne er 100% lavet af kød, de er glutenfrie og uden tilsætnignsstoffer. De findes i mange forskellige lækre smags varianter, så der er noget til enhver hund.

Om woolf

i 2015 efter flere år med a producere hundegodbidder i andre mærkers pakninger valgte Woolf at gå tilbage til at producere deres egne. De startede med at lancere 15 linjer af lækre kvaliets hundegodbidder. Allerade senere på året blev 12 flere produceret lanceret. I 2016 blev yderligere 6 produkter lanceret. I 2017 blev Woolfdies designet en ny serie af tandrensrende naturlige hundesnacks.

Stort udvalg af glutenfrie hundesnacks

Hos os finder du et stort udvalg af glutenfrie hundesnacks fra Woolf, de er alle produceret i Europa og overholder en streng kontrol og kvalitet, for at sikre et godt og sundt produkt til din hund. De er alle med kød og ingredienser som er naturlige og i en høj kvalitet. De lækre snacks findes i forskellige former og varianter, samt smage. Du finder små træningsgodbidder, stænger, kødbens formede godbidder mm.

Woolf hundegodbidder med kylling

Du finder blandt andet lækre hundegodbidder i god kvalitet som er produceret i Europa med kylling. Du finder blandt andet kylling med græskar, kyllinge chunkies med 96% kød, blåbær strimler og kylling. De findes i forskellige varianter.

Woolf hundegodbidder med fisk

Du finder blandt andet lækre godbidder til hunde med kanin & torsk som ligner en sanwich, godbidder med laks og gulerodsstrimler, trekanter med lam og torsk, stænger med lam og torsk og små lakse godbidder med 91% laksekød.

Woolf hundegodbidder med and

De lækre snacks fra Woolf fås også med and, du finder blandt andet ande chunkies, som er små terninger af andekød som indeholder 93% andekød, du finder større snacks formet som kødben med and og gulerod.

Woolf hundegodbidder med lam

De smagsfulde og sunde snacks til hunde fås også med lam, du finder blandt andet sanwich med lam og torsk, blød lamme filet, trekanter med lam og tosk, lamme chunkies med 91% lammekød.

Woolf hundegodbidder med kanin

Ja selv kanin kan du få de lækre snacks til hunde i, du finder blandt andet kanin godbidder til hunde fra woolf med, sanwich med kanin og torsk, kanin chunkies med 91% kanin.

Tandrende naturlige hundesnacks fra Woolf

De lækre tandrensende snacks til hunde, er alle sammen 100% glutenfrie og helt uden tilsætningsstoffer, de er produceret i EU og indeholder en stor mængde af protein. De fås som lange tyggestænger eller formet som et kødben.

Woolf snacks på tilbud

Du kan være heldig at finde de populære snacks på tilbud hos os, men skal du være sikker på at være heldig at opdage det, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på de sociale medier.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?