TreatEaters

Hundesnacks & hundegodbidder

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af TreatEaters hundesnacks & hundegodbidder. Du finder en masse forskellige lækre smage og varianter, som twisted kylling, mini bidderne og mange forskellige lækre tyggeben til hunde, fælles for dem alle er den gode kvalitet fra Sverige.

Stort udvalg af hundesnacks fra Treateaters

Vis du er på udkig efter nye lækre hundesnacks, er du helt sikkert kommet til det rigtige sted. I vores store TreatEaters udvalg indenfor hundesnacks, finder du et stort og bredt udvalg indenfor alt i snacks til hunde. Du finder lækre tyggeben, gode knudeben, twisted snacks med kød, godbidder, røget snacks, tørrede snacks, gigant kæmpe kødben på op til 1 meter, oksehud i lange baner og meget mere indefor hunde snacks.

Treateaters hundegodbidder

Du finder et kæmpe stort udvalg af lækre hundegodbidder fra TreatEaters i et bredt udvalg af lækre smage som lever, and, kylling mm. Du finder helt sikkert en godbid til lige præcis din hund og kvaliteten er helt i top, de er samtidig nøje kontrolleret under hele produktionen og den Svenske producent har forstand på at lave innovative og lækre godbidder til hunde.

Treateaters tyggeben til hunde

Hos TreatEaterrs finder du et stort og bredt udvalg af lækre tyggeben, tyggestænger og meget andet lækkert som tar længere tid at spise for din hund. Du finder twistede snacks som tyggeben som er snoede, tyggeben med kylling eller and, tyggeringe, nuggets, kyllingefilet, marvben med fyld, kyllinge dumbells, hvide tyggeben, kalcium ben, munchy stænger, knudeben til hunde, røget tyggeben, store tyggeben og meget mere fra det populære gode kvalitets mærke indenfor tyggeben til hunde.

Træningsgodbidder fra Treateaters

Du finder et godt udvalg af forskellige gode små og bløde træningsgodbidder hos os, du finder de små mini treats med i 2 forskellige størrelser og med smage som kylling, and eller fisk som kommer i en genoplukkelig bøtte, som gør det nemt at holde dine godbidder friske. Samt de populære leversnitter.

Hvor kan jeg købe Treateaters snacks?

Du kan købe dine TreatEaters hundesnacks lige her hos os. Du kan købe dem i vores fysiske forretning i Herfølge, eller på vores webshop som har åbent døgnet rundt, vi levere indenfor få hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop, din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.

Treateaters på tilbud

Du finder ofte gode tilbud på Treateaters produker hos os, men skal du være helt sikker på ikke at gå glip af et godt tilbud, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev og følge os på de sociale medier, på den måde går du aldrig glip af et tilbud.

Billige Treateaters produkter

Du finder et godt og stort udvalg af billige tyggeben, godbidder og snacks til hunde hos os, udvalget indeholder mange forskellige smage og varianter, så der ville altid være noget til lige din hund. De billige tyggeben, billige hundegodbidder mm. fra TreatEeaters kan du købe lige her hos os.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?